Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Także Gola rozumiem cię szczerze, u nas tylko z tą różnicą, że Artur ciagnie butlę, ale nie chce mu dawać jej za dużo, bo widzxę, że już czasem ma focha ssać pierś, bo musi się bardziej wysilać. &&&&& kochana za biznesik, kto jak nie ty!!!
Trzymam kciuki kochana &&&&& oby biznes Ci ruszyl ;-) a i jeszcze Ci powiem ze Ja tez lubie to co robie tak jak ty dom,dziecko itd ale czasem nachodzi mnie mysl ze potrzebuje takiego jednego dnia dla samej siebie no ale coz moze jak maly bedzie wiekszy to wtedy mi sie uda wyrwac gdzies samej :-)
trzymam kciuki co by Arturek zaakceptowal szybko zmiany ;-)
no ale czyzby uczulenie na nie dopiero dzisiaj wyskoczylo?? tzn wczoraj mial tylko doslownie kilka krostek a dzisiaj juz jest ich wiecej.

Pierwszą drzemkę miała 2h trochę zjadała pobawiliśmy się i śpi już godzinkę jak nigdy zawsze 30min i zryw czasem się zapomina i dłużej.U nas zimnica nawet na spacerku dziś nie byłyśmy ja jakąś dżumę mam ;-)Mój do pracy poszedł na 13 więc po 21 wróci..ale dobrze że mała ma śpiocha bo wczoraj dała mi w kość wcale spać nie chciała i nic jej nie pasowało.