Witajcie dziewczyny!
Padnięta jestem po dzisiejszym spoacerku i zakupach, słoneczko nieźle daje!
Cocca witaj z powrotem, bardzo mi przykro z powodu cioci, masz rację, że niby jest czas, żeby sobie uświadomić to, co nieuchronne, jednak zawsze trudno się z tym pogodzić...
Niitka b.dziękujemy za radę w sprawie krostek, właśnie się zastanawiałam, co kupić mojemu Arturowi, bo od kilku tyg.ma takie krostki pod dolną wargą (od wkładania wszystkiego do buzi, od smoka, uczulenie??) i nie wiem, co będzie dobre. szkoda tylko, że krem dość drogi (ponad 30 zł),ale jeśli dobry, to kupię.
Ponko &&&&&za egazminy!!!!!
Julianna ja kupiłam do rodziców używany firmy Brevi, b.się sprawdza, mały ma w nim zabawki i poduchy. Kupowałam przez tablicę.pl, dałam śmieszne pieniądze, bo 80 zł. Co do bucików, to zakładam obecnie 19-ki.
Ssabrinka mi Mały tez chciał wstać wcześnie, ale wzięlam go do nas i na brzuchu pospał.
Anus witaj po długiej przerwie, z tym czase a w zasadzie jego brakiem, to się tobie nie dziwię przy 2 dzieci. na pewno jesteś dobrze zorganizowana!! Zaglądaj częściej!!
Angie może Kinia ma skok rozwojowy i potrzebuje więcej jedzonka??
Onanana pewnie już jesteś w domku, regeneruj siły kochana! Beawo dla męża, że tak sprawnie przejął twoje obowiązki!!!! Ta długa podróż trochę mnie przeraża, ale będzie dobrze, najważniejsze, że pierś zawsze w zasięgu Małego, także podróż też sprawniej idzie, trzeba się będzie tylko zatrzymywać na karmienie.
Mikado mi tez się podoba fryzura nr 1. Kwiatek będzie pasował, byle nie za duży :-)
Syl ja tez planuję kupić jakies drzewka na balko, bo narazie goły :-)
Maggipka fajnie jest się zrelaksować na łonie natury, ja ostatnio reozebrałam Artura w te upały i leżał ze mną na leżaczku, na tarasie u rodziców. Sielanka :-)
Filipkowa mama- normalnie jakaś patologia z tą babą, margines społeczny. Kto się tak odzywa do dziecka???!!!