Hej dziewczyny,
Marttika, Gola, podziwiam was za cierpliwość, ja bym spróbowała jakoś porozdzielać obowiązki, jednak jak pisze któraś z dziewczyn szczególnie tatusiów naszych trudno zmienić, jeśłi byli przyzwyczajani do "obsługi"przez tyle lat.
Maggipka oj to widzę, że szpital ci się w domku utworzył! Niech choruszki szybko zdrowieją! Mam nadzieję, że Amelce się poprawi, wytoczyłaś cięzkie działa przeciwko choróbsku, ale nie wiem czy się nie skończy na antybiotyku jeśli tak kaszle (oczywiście jak zmian osłuchowych nie będzie, to pewnie nie dostanie). Napisz jutro czego się dowiedziałyście!
Anna super macie z tą narciarską wyprawą! Nie będziesz tęsknić za Tymkiem?
Angie gratki za podwyżkę, super, że wreszcie cię docenili!!!!! Z badaniem słuchu się nie przejmujcie, dla pewności rzeczywiście trzeba powrórzyć, ale masz rację, że mało miarodajne. Miała robione jako noworodek tak jak u nas w Polsce się robi?
Winki ale masz fajnie, tak wygrzać ciałko na słońcu, super niespodzianka! A ciuszki może w necie znajdziesz dla Olinka? Macie zaplanowanie starania o następnego dzidziusia na konkretny miesiąc? My też się przymierzamy, ale najchętniej gdybyśmy zaliczyli kontrolowaną wpadkę

Do pracy wróciłam w lipcu kochana, pracuję na cały etat (do 13 :-))
Aneczka Artur też jak zasypia to się wierci, doopkę do góry podnosi, prawie na głowie staje, im więcej miejsca tym więcej figur :-) Może własnie dlatego Zosia korzysta z tego dobrodziejstwa

Szacun za ranne wstawanie!
Onanana rzeczywiście trudno zrezygnować w twoim przypadku z prasowania, ja zawsze zadowolona jestem jak teściowa mi ładnie poprasuje nawet rzeczy, w których chodzimy po domu. Może warto zrezygnować chociaż z prasowania takich rzeczy. A nie chcesz np.planować wieczorem w co się ubrać i sobie podprasować?Artik chodzi z nianią zwykle na godzinny spacer jak pogoda pozwala, czasem pójdzie ze mną, jak robię zakupy. Ja mam stałe godziny pracy. Kochana- w przypadku taty- czasem niestety są takie przerzuty i tata może mieć rację. Trzeba o tym powiedzieć lekarzowi onkologowi, który go prowadzi. Musi jeść, żeby organizm mógł walczyć z chorobą i znieść kolejne chemie. Współczuję kolejnych "przebojów zdrowotnych" Majuni, źle się dzieje, że kolejny antybiotyk poszedł. Może rzeczywiście na wiosnę będzie lepiej?
Nimfii mój mąż też bardziej rozrywkowy niż ja :-) A ubranka Kubusia tak się szybko brudzą, czy zmieniasz mu codziennie niezależnie czy czyste czy nie? Ja np.piżamkę piorę Artikowi raz na 5-6 dni.
Katerinko jak tam się czujecie? Kiedy masz usg połówkowe?
Ssabrinko odezwij się.