reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Echidna witaj!

Co do fotelika to ja mam używany po siostrze. Jeździmy w nim od jakiegoś miesiąca a to dlatego że liczyłam że może małemu się spodoba i będzie chętniej jeździł samochodem. Jest faktycznie trochę lepiej. W tamtym już było mu ciasno ale jazda samochodem nie sprawia mu przyjemności. On po prostu się nudzi:baffled:

U nas nocki lepsze wróciliśmy do starego schematu i Tymek idzie spać ok 20.30 i budzi się tylko raz ok 4 i śpi do 7:happy2:

reklama
Dziewczyny to ile wasze smyki ważą?!?!Moje jakoś 9600 i 8900 mamy teraz maxi cosi citi i jakoś nie narzekają na wielką ciasnotę jedynie nóżki trochę wystają, ale to też jeszcze do wytrzymania....wolę też żeby mi jeszcze pojeździły tyłem, bo jednak to bezpieczniej

Sylha - a glowki jak? nadal ladnie maja oparte czy tez wystaja?

Ja sie waga Mikolajka nie chwale... chociaz od 2 miechow stoi w miejscu. Wazy tyle co kolega Starszaka (prawie 2-letni). No coz...mam dobrze zbudowanych mezczyzn w domu :-D:-D

taycia- to ile Mikuś waży?!?!?nie, główki na miejscu jak należy;-) dlatego chcę ich jeszcze upyhcać w te, bo to i dla mie wygodniej zanim wyszykuję drugiego to pierwszy mi nie spieprzy:-D
No moim też teraz waga staneła, więcej się ruszają, Amelia ogólnie dzisiaj jeść nie chciała podejrzewam winnego- drugi ząbek bo dosyć popuchnięte dziąsełko.

Sylha - Mikula ma strasznie opuchniete dziasla juz od 2 tyg i widze mala przebijajaca sie biala kropke,ale cos za dlugo to trwa?

Mikus tylko 12,7 kg :-D:-D:szok::-D

No jak siedza Ci spokojnie i w miare sie mieszcza to luzik chociaz Mikus o wiele bardziej woli jazde do przodu i w 'doroslejszym' siedzonku :-)

Taycia, a wzrost? Nie no, Mikuś spowolnił, już tak nie szokuje (przynajmniej mnie) :)
Kuba przy 71 cm ważył 9600, teraz pewnie dobił do 72 i 10kg. Jeździ jeszcze w starym foteliku, stopy mu wystają, ale główka leży. Ja się z zakupem nowego nie spieszę, bo my samochodu nie mamy. Fotelik był przydatny w razie podróży z dziadkami, ale to raptem kilka razy w roku.

Taycia dziekuje za pamiec :-)

Sylha mozliwe, że ten fotelik chico o którym piszesz to ten sam co M ogladał. Bo własnie kojarzę, że mimo wysokich miejsc w testach kosztował niewiele ponad 400 zł. A te cybexy.. cóz dziwne są, zreszta nasz Franek to by sie w nim pewnie strasznie zgrzał.

Któraz z Was pisala o planie zakupu recaro joung plus (?) My uzywamy własnie tego małego, ze swoej strony musze ostrzec przed zakupem welurowego, to jes jakas masakra. Dziecko poci sie w nim niemilosiernie! Nam koleznka o tym powiedziaa, ale ciut przypóźno.

Maly jakis niespokojny, lecę..

Tymek waży 9kg i mierzy jakieś 74cm. Waga mnie bardzo cieszy, co prawda stoi jakiś czas w miejscu. Ja się bardzo cieszę z jego wagi bo wcześniej był problem z przybieraniem no i wyglądał niestety nieapetycznie przez pierwsze miesiące:baffled: a teraz wygląda uroczo:-) te nóżki... :-D

Taycia u nas też dolne dziąsła rozpulchnione na maxa! czasem jęczy z tego powodu:baffled:
U mnie dziś chłodno i deszczowo ale może i lepiej-troszkę człowiek ochłonie i w domu się wywietrzy:-)

Kruszka- chicco też coś w cenie 4 stów, ale mnie chodziło dokłądnie o roan kiwy 123,
Nam chodzi po głowie recaro sport joung- ten namacalnie już sprawdzony:-D

Moje mierzą coś tak 83, 84cm co pasuje, bo ciuszki 80 zaczynają być maławe....generalnei jak zaczęły raczkować to waga stanęła w miejscu..

Olli- moje w/g siatki centylowej OK a wyglądowo jak kluchy szczególnie Amelia, która waży mniej....i szczególnie nożki każdego zachwycają:baffled:

reklama
Witam się po ciężkiej nocy:baffled: nie wiem dlaczego ale Tymek jęczał i stękał całą noc:-( myślę że to nadchodzące zęby:dry:

Sylha trzeba się cieszyć że dzieciaki mają apetyt:-) tylko zaczną chodzić, biegać i wszystko zgubią-mam taką nadzieję:-D

Ajjjj nic mi się nie chce... leń totalny. Mały sobie drzemie.
Ale bym zjadła czekolady... mmmm ale ja nadal na diecie:dry:

Do góry