Iza super!!! U mnie w pn rozwarcie na 1-1,5cm, szyjki brak, ale nadal się toczę... Koleżanka, która ma termin dwa tygodnie po mnie chodzi z rozwarciem 3cm już ponad tydzień!!! Nie wiem jak to mozliwe:-)
Dziewczyny czy wy też macie taki apetyt??? Ja od trzech dni non stop w lodówie nurkuję. Non stop jestem głodna! Przeraża mnie to
Z tym rozwarciem to właśnie da sie chodzić, bo koleżanka z innego tematu też sie turlała ponad tydzień z 3-4 cm. Chyba wczoraj poszła w końcu rodzić.
Apetyt? Konia z kopytami mogłabym pochłonąć,a tu dietę cukrzycową trzeba trzymać
strasznie jest z tym spaniem , chyba organizm przygotowuje sie do nieprzespanych nocy :-)
Ja tez kiepsko sypiam. Cały wczorajszy dzień chodziłam i marudzić, ze chce mi sie spać, a jak juz sie położyłam to jeszcze pamiętam 01.37
I ja mam za sobą kolejną nieprzespaną noc:-( to jest straszne:/ a byłam tak okropnie zmęczona i nie mogłam zasnąć

Dziś odpoczywam bo jutro czeka mnie ciężki dzień-idziemy na wesele

Nie wiem ile tam wytrzymam...
Też byłam na weselu 2 tyg temu, lekko nie było. Wymęczyłam się, ale to nasi przyjaciele, więc nie chciałam szybko wychodzić. Odpoczęłam godzine w aucie i w sumie wyszlismy o 03.20. Ale teraz bym postapiła inaczej. Załuje, że nie ok 21 nie pojechalam do domu na 2 h, to bym moze była na oczepinach, zabawach, torcie, a tak to wszytsko przesiedziałam w samochodzie
Dziewczyny na marginesie.. prowadzicie jeszcze samochód? Bo ja juz sie zastanawiam, czy jednak nie zrezygnować. W srode byłam na wizycie i zanim zaparkowałam to musialam na nią prawie biec by zdążyć. I cały dzień bolał mnie brzuch, szczególnie jak musiałam uzywac sprzęgła. Ale nie to mi całkiem chodziło, tylko (całe szczęście w niewielkim korku) wyskoczyła mi babka, bez sygnalizacji zmiany pasa ruchu, prosto przed moja maskę. Tzn przed maske bo szybko wyhamowałam tak to by mnie przytarła. A jeszcze z dzieckiem jechałam. No i chyba juz nie powinnam sie narażac na takie stresy..hmmm