reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

Dziewczynki sorki że spamuję tu takim "technicznym" pytaniem ale w opcjach profilu kompletnie nie wiem gdzie te suwaczki się wstawia i jak :/ pomożecie?

reklama
Dziewczyny a wy pracujecie? wybieracie się od razu na L4 czy chcecie normalnie pracować?
.

ja jestem na urlopie wychowawczym, ale zamierzam wrócic do pracy i iść na L4

Dziewczynki sorki że spamuję tu takim "technicznym" pytaniem ale w opcjach profilu kompletnie nie wiem gdzie te suwaczki się wstawia i jak :/ pomożecie?

wchodzisz w ustawienia i masz tam edytuj sygnature, wklejasz kod suwaczka zapisujesz i gotowe:-)

Myszunia może dostaniesz zdjęcie z usg to zrób ksero i wstaw w laurkę :) będzie bardziej przemawiające :) No to w tym tyg będzie masa nowych wieści jak każda lekarza zaliczy i zda relacje :) Ja pracuję więc jak tylko będzie wszystko ok to idę na L4 .

Ostatnia edycja:
Wróciłam wynik po 16-tej :-),
USG mam dopiero 16 marca, ale myślę, że się doczekam:-p , mogłam wcześniej, ale tak jest duże prawdopodobieństwa usłyszenia serduszka :-)

Wróciłam wynik po 16-tej :-),
USG mam dopiero 16 marca, ale myślę, że się doczekam:-p , mogłam wcześniej, ale tak jest duże prawdopodobieństwa usłyszenia serduszka :-)

mi lekarz kazał się zgłosić tez dopiero w połowie marca, więc tez pójdę koło 15-16 marca, jeszcze tyle czasu...trudno trzeba będzie jakoś wytrzymać, hihi

Gosiagro dziękuję :) wieczorkiem popracuję nad suwaczkiem ;)
A myk z powrotem do pracy super rozwiązanie, przynajmniej kasa będzie.

Ja pracuję i to głównie popołudniami, na zwolnienie nie chciałabym iść, no ale wiadomo wszystko zależy czy Fasolka będzie zdrowa.

Nanulika to mamy wizytę w ten sam dzień, ja mam ciut później bo na 18:40 :)

Ulala dzięki za podpowiedź z tym zdjęciem usg, jesli dostanę to włożę do kartki :)

Sylha a w którym tyg jesteś? Ja w 6 i tak się zastanawiam czy serduszko już będzie w środę...

lecę do pracy dziewczynki, miłego dnia!:D

reklama
Myszunia- u mnie się dopiero 4 zaczął.....dlatego też napisałam, że prawdopodobieństwo, ale u ciebie 6 to już na pewno!!!! Ja postaram się cierpliwie czekać....:-p
Gosiapro- to będziemy czekać razem, ja już mam wizytę zaklepaną tak żeby M mógł też być :tak:

Do góry