reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
pola, wizytę mam o 15. chyba zniosę jajko do tej pory. tak bardzo bym chciała, żeby tym razem było wszystko dobrze ...

a, no i pozdrawiam Krakuski - bardzo mi się tęskni za tym miastem ...

Witaj zabka253 ;-)
Sunovia ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
A póki co dzisiaj męczy mnie biegunka :-(

Wam też w pracy trudno się skupić? Ja myślę ciągle o ciąży i praca mi jest ostatnio obojętna, szczególnie, że przez działania szef i tak brakuje motywacji.

hanoos, moja ciąża też młodsza niż wynika z suwaka, bo owu była dopiero w 17dc.
i też mam biegunkę i zastanawiałam się czy to dobrze - tzn mój mąż puka się w czoło i mówi, że każdy normalny człowiek robi to przynajmniej raz dziennie, ale ja tak nie miałam - wc odwiedzałam w tym celu raz na kilka dni. no ale skoro tyle teraz jem :)

wesoła, ja na szczęście jestem na zwolnieniu. wiem, że gdybym pracowała to albo narażała bym ciążę, albo musiałabym olać część obowiązków i nie wywiązywać się z zadań, bo obu rzeczy pogodzić się nie da. zawsze myślałam, że będę pracować dopóki się da, ale nie w mojej pracy. ja i bez ciąży czasem rano wymiotowałam ze stresu ...

Wam też w pracy trudno się skupić? Ja myślę ciągle o ciąży i praca mi jest ostatnio obojętna, szczególnie, że przez działania szef i tak brakuje motywacji.
Oj jeszcze jak... Ja cały czas myślę... I to w ogóle nie tylko w pracy :sorry2:

ja też jutro mam wizytę i tez mam nadzieję zobaczyc duuuży pęcherzyk, a w środku śliczną fasoleczkę. Ale wychodzi na to, że jestem we wcześniejszej ciązy niż wynika z suwaczka. Z moich wyliczeń o jakieś 6 dni, więc w poniedziałek będzie to też 39 dc. JEstem pełna obaw i nadzieii.
A póki co dzisiaj męczy mnie biegunka :-(
Powodzenia na wizycie;-) A biegunka.. Też przez to przechodziłam tydzień temu...:baffled:

wizytę mam o 15. chyba zniosę jajko do tej pory. tak bardzo bym chciała, żeby tym razem było wszystko dobrze ...
Będzie, będzie - trzymam kciuki :-)
Witajcie. Ja wlasnie wstalam po popoludniowej drzemce :) tak bardzo nie mogę sie doczekać jutrzejszej wizyty. To bedzie mój 47 dc ale u mnie owulka sie opóźnia o ok 7 dni więc licze tak jakby to był 40 dc.
Mi też się owulka przesunęła i to ponad 7 dni i liczę normalnie.. Po prostu o tyle samo przesunęłam datę pierwszego dnia ostatniej miesiączki co owulka.. Niech już będzie cos widać ;-)
Cześć :happy2:
Czytam Was już jakiś czas, bo coś przeczuwałam, że to będzie TEN miesiąc:-)
Dzisiaj zrobiłam testy, dwa nawet, oba pozytywne, bardzo się cieszymy. T
o będzie nasze pierwsze dziecko, wyczekiwane:happy2:

Aha, termin mi wychodzi na 16.11.2012:-)
Witaj:-)

Czesc :) Moj termin porodu wypada na listopad :) Mozna sie dolaczyc do Was?
Im więcej tym lepiej;-) Witaj!

reklama
hanoos, moja ciąża też młodsza niż wynika z suwaka, bo owu była dopiero w 17dc.
i też mam biegunkę i zastanawiałam się czy to dobrze - tzn mój mąż puka się w czoło i mówi, że każdy normalny człowiek robi to przynajmniej raz dziennie, ale ja tak nie miałam - wc odwiedzałam w tym celu raz na kilka dni. no ale skoro tyle teraz jem :)

wesoła, ja na szczęście jestem na zwolnieniu. wiem, że gdybym pracowała to albo narażała bym ciążę, albo musiałabym olać część obowiązków i nie wywiązywać się z zadań, bo obu rzeczy pogodzić się nie da. zawsze myślałam, że będę pracować dopóki się da, ale nie w mojej pracy. ja i bez ciąży czasem rano wymiotowałam ze stresu ...

Sunovia to nieciekawie masz z tymi wymiotami :-/ mam pracę biurową, więc nie jest źle, ale stres też jest a atmosfera w pracy ostatnio nie bardzo. A szef panicznie boi się ciąży którejś z nas.

Do góry