nikita1982
Mamusia Natusia i Olisi
Jeśli dzidzia już czuje nasze nastroje to musimy się ciągle uśmiechać. Ja od 2 dni mam banana na buzi
i zamierzam tak do następnej wizyty!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja dziś byłam na wizycie u specjalisty poloznika ale ogólnie nic się nie dowiedziałam , tylko zwykły wywiad i niestety nie udało mi się namowic lekarza na USG tak wiec muszę czekać jeszcze 9 dniza to dali mi moje wyniki krwi , które trochę mnie zmartwily bo o dziwo chyba wpadlam z niedoczynnosci tarczycy w nadczynnosc bo Tsh- 0,45 a Ft4 23 ( norma 9-22). Do tego mam za mało płytek krwi oraz białek s co wyczytałam , ze może grozić poronieniem szczególnie w 2/3 trymestrze!! Niestety nikt nic mi tu na temat moich wyników nie powiedział a wizytę mam dopiero za 3 tygodnie!