reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopad 2012 Pierwsza i czekam na resztę:)

reklama
A mi się udało kupić kaszki Holle dla Lenki, znalazłam sklep ze zdrową żywnością niedaleko Kefirka, w którym robię codzienne zakupy :-)

jesteśmy po badaniu słuchu. Wszystko dobrze. uffff:-):-)
super!

ja dziś jestem na granicy wytrzymałości. Zosia obudziła się o 4.30 i nie spała do 6.00, wtedy to postanowiła zrobić sobie drzemkę 10 minutową, potem kolejna drzemka (5 minutowa) była ok. 10 i kolejna właśnie teraz... każda próba usypiania konczy się uśmiechem po 20 minutach sisiania. jeszcze nigdy tak mało nie spała!!! :szok: miedzy czasie bawi się lub ostro marudzi, nudzi, krzyczy, a wystarczy się pojawić w jej zasięgu wzroku i jest spokój (na chwilę)...zmierzyłam jej temperaturę, ale jest wszystko ok (całe szczęście). jeszcze jakby tego było mało to mąż mi gorączkuje...
jestem wściekła, boli mnie kręgosłup i ręce opadają:-(

Basia daj znać czy małej smakuje:)

multiplicamini powiedz mi jak wam badali słuch i u jakiego specjalisty byliście? Pytam bo ja chciałam sprawdzić słuch i dopiero mamy wizytę w sierpniu :no:

Dziś synus obrócił się sam z brzuszka na plecki a z plecków na brzuszek jeszcze ciężko.
Dałam też dziś kolejna porcję marchewki ale na końcu się rozpłakał nie wiem chyba mu niesmakuje :baffled:

Ostatnia edycja:
Maria my dostaliśmy zaraz po urodzeniu skierowanie do Specjalistycznej poradni diagnozy i rehabilitacji dzieci i młodzieży z wadą słuchu PZG, a konkretny lekarz to otolaryngolog - on tylko pozaglądał wszędzie czy nie zatkane albo jakieś mechaniczne uszkodzenia, a samo badanie pielęgniarka przeprowadzała. Takie małe urządzenie z końcówką do ucha, włączyła i po chwili był wynik. Mały nie mógł tylko nic gadać ani mruczeć przy badaniu. W sumie trwało to może 2 minuty. Ale na tą wizytę czekaliśmy od 12.11, więc też nie krótko :-( No, ale z tego co piszesz to u Was jeszcze dłużej się czeka :wściekła/y: A czemu chcesz kontrolować? Coś Cię niepokoi czy też coś nie wyszło przy pierwszym badaniu przesiewowym w szpitalu?

No i gratuluję przewrotu!! :D u nas PRAWIE się udało, ale za to złości było dużo ;-)

ostkapa współczuję..Ale dzień się już kończy i jutro na pewno będzie lepiej..!

Ostatnia edycja:
Ostkapa czasem niestety tak jest wiem ze ciężko ci ale jutro ci to pewnie wynagrodzi.

multiplicamini tak koło 3miesiaca nie reagował na grzechotki czy klaskanie i poszlam do pediatry i dała nam skierowanie. Natomiast w szpitalu badanie wyszło dobrze.

reklama
anii my niestety jeszcze walczymy Mała nawet nie zaciąga :(
Ja już bym chciała przejść na butle!!!!
pediatra poradziła nam by dawać pomału kleik jak mnie nie ma więc dostaje od dwóch dni po dwie łyżeczki i jest oki :) Ponieważ ja jeżdżę na studia sobotę i niedziele to by dziecko z głodu się zapłakało a tak to poje troszkę kleiku

Do góry