Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja tez samolotów się boje my nad morze smigniemy pendolino i dobrze 3.15min jedzie mogę wstać sikam kiedy chce nie będę prosiła. Co chwilę I żeby się zatrzymal:-)
Ja nie jeżdzę często ale pas mam Zawsze zapięty adapter mam ale muszę go zamontować widziałam kiedyś ze wkładają taka cienka poduszkę pod ten pas
Ona czyli twój będzie pracował dla podwykonawcy nie ciuncilu ?
pendolino też dobre rozwiązanie tylko my jak jedziemy w ciemno to byłaby to słaba opcja. A do tego pogoda ma być mierna to sobie pojeżdzimy po okolicy. Samochód najwygodniejszy pod tym względem. Ale komfort podróży w pendolino na pewno super i jak będziecie stacjonarnie to pewnie że najlepiej
Sylka no my bez zwiedzenia bo już nam znane wszystko bardziej chcemy po spacerować wzdłuż morza czy polezec trochę juz tak czekam na ten wyjazd dobrze macie ze juz jedziecie)
Kinia my w piątek o 6 rano za tydzień na miejscu będziemy o 9.15 czekam i czekam bo meczy mnie codzienność to siedzenie w domu jak się nie jest przyzwyczajonym to ciężko jeszcze nie mając dziecka nie ma się tylu obowiązków...
A ja nie wiem czemu ale mi wiecznie brakuje czasu. Ciagle gdzies latam z kims sie umawiam. Leze tylko wtedy jak mnie cos boli. Tak to całymi dniami mnie w domu nie ma. Balam sie nudy na zwolnieniu ale to pewnie dopadnie jak będzie mi ciezko z domu wyjść. Poki co korzystam z wolnego i dobrego samopoczucia