Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Tez juz nie moge sie doczekac, 2 dni do terminu. Dzis w nocy wyjatkowo czesto do toalety latalam i nawet teraz co kilkanascie minut tez. Moze to juz jakis sygnal ze niedlugo
Kinia a co kupiłaś na te wszy bo. Jak dla mnie wszystko jedno i to samo ja teraz olejkami robię efekt ten sam a mniej kosztuje wyczesuje codziennie bo coś zawsze przelezie w szkole uczulam córkę żeby trzymała głowę z dała od innych ale to cholerstwo straszne ja nigdy nie miałam bo włosy farbuje
Dziewczyny jak sączą się wody płodowe to papierek lakmusowy zabarwi mi się na jaki kolor?
Wychodzi ze mnie co raz częściej jakaś wydzielina, ale nie jest przezroczysta typowo tylko taka lekko biaława. Już wariuje chyba pomału
Brzuch mi się zdecydowanie opuścił nisko, oddychać mogę i spać normalnie w końcu. Podbrzusze boli, tylko tych skurczy brak