Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie chodzi o to zeby lezaly bez ruchu ale tez nie moze byc tak ze nie da sie ich nakarmic bo sie ruszaja. Moj tak sie odpreza przy jedzeniu ze pod koniec to juz spi.Dziewczyny nie przesadzajmy nasze dzieciaczki mąka juz 3 miesięcy i są ciekawe świata tyle ciekawych rzeczy dookoła dużo ciekawszych od butli z mlekiem... ja się cieszę że moja Nadia jest tak wesołym i ruchliwy dzieckiem bp w szpitalu neonatolog powiedział mi ze jak małe dziecko leży całe dnie samo bez zbytniej ruchów to jest z nim coś nie tak... i trzeba się martwić a nie cieszyć ze można sobie wszystko w domu zrobić chociaż nie ukrywam ze przydałby mi się taki dzień. .. moje dziecko nie lubi na rękach wiec podczas jedzenia się bardzo wygodne a nie zamierzam z tego powodu karmić jej leżąca na plecach bo to nie jest dla niej zdrowe... pamiętajmy że mamy dzieci a nie sztuczne lalki z wbudowanym programem zachowania podczas wszystkich czynności.