Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Kasieczka - czemu ja nie zauważyłam że Ty z Olsztyna jesteś? tego z warm-maz.??? ja całe życie mieszkałam w Olsztynie, a później się na ta wieś przeprowadziłam do męża.a może się znamy a nawet o tym nie wiemy???
Odebrałam wyniki 25.03- 931,10 27.03- 337,40.... Także musze się wypisać z mam. Ale za każdą z Was trzymam kciuki napewno Wam się uda i w Listopadzie zobaczycie swoje dzieciaczki :* trzymajcie się cieplo kochane i dajcie o siebie
Kur*wa mac za przeproszeniem brakuje mi na to kulturalnych slow juz czemu te co chcą dzieci mają pod gorke a te co nie chca rodzą bez problemu.... to wszystko jest jakies nie fair! Gosik kochanie trzymaj sie i nie poddawaj i wracaj szybko pochwalic sie 2 kreskami:*
Gosia tak mi przykro, nie powinno tak byc. Obys szybko zobaczyla II kreski. Mam nadzieje ze juz wszystkie dotrwamy do listopada o bedziemy cieszyly sie malenstwami