• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
Gosikkk o to samo miałam zapytać, moja właśnie jak coś robi i chce żeby jej się udało, albo jak się bardzo cieszy a jest w ruchu to szybciej i głośniej oddycha.

A ostatnio zauważyłam że języczek kładzie na ząbki I ma uchylone usta przy tym :/ nie wiem czemu

Co tam słychać u Waszych dzieciaczków nowego?
U nas mała, ostatnio nie chciała mówić (mama,tata,baba), ale ciągle jej przypominalam i znów mówi, a nawet mówi dziadzia, nie dada tylko dziadzia. Wola psa "uba", nazywa się Kuba, robi jak Indianie, tylko ze zewnętrzną stroną dłoni, robi noski-noski i chętniej daje buziaki ale tylko mamie :). Coraz częściej stoi niczego się nietrzymając, łapie psa za język :P
Podnosi wszystkie okruszki z ziemi chwytem pesetowatym i oczywiście wkłada do buzi, Przestała dawać Cześć, nie umie robić papa, wstaje 1,5h wcześniej niż zawsze, reaguje płaczem na zabranie zabawki lub obłożenie jej na ziemię czy do łóżeczka, za to jest w tym mniej nerwów więcej płaczu.
Nasz tydzień na wsi dobiega powoli końca, bo w poniedziałek neurolog.

Moja córa chyba za bardzo skupiona na chodzeniu bo przestała mówić tz poprzestała na kilku słowach które mówi od dawna. Mówi mama, tata, mniam, baba, papa...chyba tyle...no i "aha" jak się bawi w akukuk a potrafi tak się bawić naprawdę długo
Czasami powie "brawo" i bije brawo

Papa robi, całuski czasami posyła.
Dużo się rusza, właściwie nie przestaje się przemieszczać. Czasami się trochę sama pobawi, ale tak to głównie się przemieszcza tam i z powrotem na różne sposoby...
Nauczyła się pić ze słomki

My mamy w przyszłym tygodniu kardiologa...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry