hej dziewczyny :-) ja dziś aktywnie spędziłam dzień :-) spacer z synkiem na rowerze, sprzątanie ogrodu :-) grabienie i wyrywanie chwastów, a na obiad zrobiłam zupę buraczkową :-) ogólnie chciałam wam powiedzieć że każdy jeden napój ( czy to herbata czy kawa sok, woda itp... ) wszystko smakuje tak samo właściwie po napici mam metaliczny nie przyjemny posmak w buzi. więc muszę zmuszać się żeby pić.
co do ZUS-u to jest to złodziejska instytucja która robi wszystko żeby mali przedsiębiorcy padli i nie wstali... takie jest moje zdanie.
jeśli mi ktoś powie że Polska to państwo prorodzinne to go wyśmieję.... żenada
ja nie jestem za rozbuchanym socjalem bo ludzie zamiast pracować będą na zasiłkach siedzieć i dzieci robić bez myślni i dla kasy. ( kiedyś moja znajoma która non stop kłóciła się z mężem stwierdziła że pojedzie do niego do Anglii żeby dostać zasiłek na dziecko i że zrobi sobie drugie, a uwierzcie mi że w tym małżeństwie nikt nie był szczęśliwy a już na pewno nie te dzieci. ale to co robi zus kobietą które chcą zajść w ciąże to jest działanie na szkodę obywatela i proces niszczący drobnych przedsiębiorców którzy są motorem napędowym dla naszej gospodarki. korporacje nie płacą podatków tylko mali przedsiębiorcy