reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopad 2015 :)

reklama
mama290 a jakie tabletki z wapniem bierzesz?Ja staram się pić dużo mleka, ale może lepiej też dodatkowo coś brać.

Gosikkk może zadzwoń do lekarza i zapytaj czy możesz z tym czekać do poniedziałku.

No właśnie miałam dziś wizytę, ale dzwonił w środę doktor i przełożył na poniedziałek. Nie mam przy sobie wyników, ale igm miałam ok 1,778, a od 0,60 oznacza wynik dodatni, a igg było opisane "wynik wątpliwy". Jestem załamana, wiem czy to grozi maleństwu :-(

Gosik jeszcze wazne czy byly plusy czy minusy przy winiku pojdziesz do lekarza dostaniesz w razie wu antybiotyk I bedzie wszytsko wporzadku
Ewelisia ja nie mieszkam w PL I nie biore polskiego leku mam taki wapn z maganezem ja biore do 400 mg magnezu dziennie a wapnia 1000mg plus dieta

Zważywszy na to co wkleiła nikka04 i że poziom igm jest niski lekarz pewnie każe powtórzyć badanie.Ten niski poziom może wskazywać że chorowałaś przed ciążą lub na początku wtedy kiedy zarodek karmi się ciałkiem żółtym-także tego się trzymaj.To takie moje wnioski...
A jeżeli to początek toxo to musisz mieć jakieś objawy...

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny, mam nadzieje, że będzie dobrze, musi być .... Muszę jakoś przetrwać weekend i zobaczę co powie lekarz ..... Kurcze cały wieczór przepłakałam, nie planowaliśmy fasolki ale pokochałam od pierwszego dnia kiedy tylko zaczęłam podejrzewać ciąże i nie wybaczę sobie, że coś mogłoby być nie tak :-( Ajjj

Agami, widzę, że jesteśmy w tym samym tygodniu :-)

reklama
Do góry