Mój czul tylko wtedy jak na niego bez powodu wrzeszczalam![]()
hahahahahah no to chyba pierwszy główny objaw
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój czul tylko wtedy jak na niego bez powodu wrzeszczalam![]()
Migduch pezykro mi bardzo naprawde na yum etapie bylam pewna ze juz zadnej listopadowej mamy nie stracimy .
Nie straszcie mnie ja procz bolacych piersi od poczatku ciazy nie mam takich typowych objawow ciazowych .
Kurcze ja po tej wizycie jak dowiedzialam sie ze mam sie nie martwic ze wszystko ok ALE serduszko buje troszke za wolno dostaje paranoi i chce kupic sobie jednak tego doplera widzialam ze sa na necie takie za 130 zl ale kurcze czy takie tanie beda dzialaly no i czy ja bede umiala szukac serduszka a tak bym chciala umiec i kiedy dopada mnie atrach posluchac sobie ze dzidzia tam jest i ma sie dobrze. Co o tym myslicie?