reklama

Listopad 2015 :)

reklama
ja też nie mam szans nadrobienia czytania, w weekend byłam wyjazdowa, dziś praca a potem poleciałam donowej babeczki gin i jestem bardzo zadowolona :) fasolka rośnie, serduszko dobrze bije i w ogóle czuję się lepiej zaopiekowana więc myślę, że to dobry krok zmiana lekarza. następny raz 20.05 na genetyczne. a potem już oby ufff.. :P

Ja rozumiem Twój stres bo też jestem panikara. Mi mdłości minęły bezpowrotnie dwa tygodnie temu, tydzień temu praktycznie przestały mnie boleć piersi. To jest normalne, uwierz!
Beta HCG rośnie w zawrotnym tępię do 10 tygodnia, potem stabilizuje się i zaczyna spadać więc i obawy te gwałtowne się wycofują.

Prawdą jest, że zanik objawów często niestety towarzyszy obumarciu ciąży, ale to nie jest tak, że dziś zarodek umiera a od jutra nie ma objawów. To też jakiś czas musi potrwać bo po śmierci zarodka musi poziom hormonów spaść i dopiero wtedy organizm przestanie mieć objawy. A z tego co wiem niedawno miałaś USG zarodek żył więc na pewno dalej wszystko jest dobrze.

jakoś mnie pocieszył Twój wpis..choć na chwilę:-)

Ostatnio jak zaglądam to rozmowa zanika.Wszyscy zmykają spać.Czy tylko ja cierpię na bezsenność? Ostatnio do tego doszło obżarstwo.Od kilku dni mam apetyt za troje.Ciągle jestem głodna,wiecznie burczy mi w brzuchu i nawet w nocy się wybudzam bo głodna jestem a mdłości już coraz mniej intensywne.Brzuch mi rośnie ale od jedzenia!
Ja łykam euthyrox od wielu lat - NACZCZO i po pół h można zjeść pierwszy posiłek a potem po jedzeniu łykam Jodid, też od lat.Tabletka przed i tabletka po. :)

A ja nawet spie w staniku sciagam go tylko do wanny bo sa jak dwa kamienie w biustonoszu spoko bola tylko przy dotyku ale bez stanika okropne uczucie ja normalnie mam A a teraz juz C i dla mnie to tragedia jak dalej beda sie rozrastaly w tym tepie to bede jak parodia

Claudia31, współczuję problemów z biustem.Mi nie rośnie wcale,tylko tak jakby napęczniał, nie duża różnica do tego stanu z przed ciąży. Sutki troche ciemniejsze i twardsze ale wszystko znośne.W poprzedniej starconej ciąży miałam mega cycki i też nic nie mogłam dotknąć.Zdjęcie stanika to był horror. Ciekawe jak to się wszystko zmienia.Za każdym razem można mieć zupełnie inne objawy. :tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry