Katarzyna92
Fanka BB :)
Sylka ja mam czasami takie kłucie ale max po półtorej godziny samo przechodzi zresztą ja na każdy ból stosuje leżenie...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tez tak mam. Pytalam gina dzis o to i mowi ze normalne to jest bo sie wszystko rozciaga itd i jesli bol jest bardzo mocny to mozna nospe łyknąćOd jakiejś godzinki raz na jakis czas czuje klucie w pachwinie myslicie ze to tez sprawka macicy czy powinno mnie zaniepokoic?
madzius też jestem alergikiem (pyłki drzew i roztocza). Byłam na konsultacji u alergologa w zeszłym tygodniu i przepisał mi Claritine plus Buderhin. Powiedział, że to są leki starsze i raczej bezpieczne. Ale nie ma w 100% bezpiecznego leku na alergię w ciąży, dlatego biorę tylko jak mi wyjątkowo daje w kość. Na szczęście brzoza już przestaje pylić. Z roztoczami jest większy problem bo czasami w nocy jak się obudzę to potem zasnąć nie mogę bo tak kicham, a z nosa to się ciurkiem potrafi lać :-(Alergia mnie meczy na te cholerne trawy. Czy ktos tez ma taki problem?
Dziewczyny - jeśli któraś nie wie a chciałaby skorzystać wklejam link do programu - badania antygenu HPA-1a (konflikt płytkowy), które można zrobić bezpłatnie do 20 tc
Strona główna
Ja o programie dowiedziałam się od swojej gin - jestem zapisana na przyszły tydzień.