Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
"Natalkus u gory strony masz takie kafelki\kwadraciki: FORUM, GRUPY, BLOGI, PYTANIA, ZDJECIA.
Kliknij na grupy - tam powinnas znalezc nasza grupe pogaduszkowa"
Mnie też od tygodnia brzucg pobolewa tak raz na dwie godziny przez kilkanaście minut to takie lekkie kłucie w dolnej środkowej części brzucha ale towarzyszy temu bolesne rozciąganie sie brzucha w kierunku obu bioder i to boli... Ale to chyba normalne brzuch już mam spory.... Jutro ide na wizyte do gin to będe musiała to skonsultować...
Dziewczyny mnie też brzuch pobolewa, a czasami jak mnie zakłuje tak na dole brzucha, to aż boje się wstawać...
Dziewczyny, ja zaproszenie dostałam, na tel nie potrafi tam wejść ...
Pozdrawiam!
Jutro już środa, a ja zawsze powtarzam środa minie, tydzień zginie nie wiem, jak Wy, ale ja ciągle odliczam, kiedys zacznie się kolejny tydzień, kolejny miesiąc
Ja też odliczam cały czas.Sprawdzam który dzień którego tygodnia itd... Teraz najbardziej czekam na brzuch - (nie chce rosnąć) oraz na pierwsze ruchy dziecka. Jak będe na półmetku to mniej będę się martwić ale może się mylę...