reklama

Listopad 2015 :)

U mnie dziś też pogoda niezbyt piękna ale zimno nie ma. Wczoraj miałam full Energi zrobiłam porządki a Dziś mi się nieche nic. Zaliczyłam już os rana druga wizytę z moim sześciolatkiem u dentysty. Tym razem obyło się bez płaczu krzyku. Dentysta z powołania normalnie, cały czas miała kontakt z Dzieckiem bo pierwsza wizyta u angielskiego dentysty porażka :)

reklama
Kasia to wspolczuje jak ja nie lubie gratow maj maz tez znosi kupuje przechowuje dzis tez z nim wojne stoczylam o puste kartoniki po tel i innych rzeczach po cholere to trzymac. Wlozyl do szafki wygral ale niech tylko zasnie hihi zrobie porzadek. I tak nie zauwazy.

No ja jeszcze jak bym miała to gdzie trzymać to bym się nic nie odezwała ale mamy stary segment zagracony moimi książkami encyklopediami z czasów szkoły jakieś pamiątki rodziców i niestety będę musiała w końcu się za to wsiąść albo posprzedawać albo wywalić bo powoli trzeba będzie jakąś szafkę dla bąbla zwolnić:)

Faceci chyba tak mają. Mój też chomikuje Przedziwne rzeczy i zajmują tylko miejsce. A jak chce.to wyrzucić, uporządkować to wszytko mu Potrzebne, nie ruszaj :/

Moj ma tak samo piwncie mam juz tak zagracona ze przejsc nie idzie a na strychu stoi wanna taka stara metalowa a w szafce trzyma swoje stare ciuchy niektore nawet z czasow studiow a 30 na karku......

Dziewczyny nie wiem co mam zrobić biegunka dalej jest ale nie ma przy tym dodatkowych dolegliwości. Nie wiem czy powinnam gnac do lekarza czy duzo pic i jakos to przeczekac. Nie chce panikowac ani tez z bagatelizować i nie wiem czy coś mogę wziąć :/

Sylka jak cię potrzyma jeszcze trochę to jedz normalnie na pogotowie bo możesz sie odwodnić zreszta dużo wymiotujesz jedno z drugim jest bardzo niebepieczne dadzą ci kroplówki szczególnie ze to ciaza bliźniacza

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry