Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
A ja czekam aż zalicze wizytę i pierwsze usg wtedy dopiero powiem rodzinie o ciąży. Ciekawa jestem ich reakcji. Do dziś pamiętam jak powiedziałam o pierwszej ciazy to wszyscy byli w szoku ale w cale się nie dziwię bo młoda byłam.
Hej dziewczynki jak Wasze samopoczucie?ja w drodze do pracy. Kiedy mialyscie pierwsze usg? Czy są takie które będą miały dopiero ? Najlepiej chyba po 6 tyg jeśli chce już zobaczyć się serduszko.
Kleopcia pewnie ze można pić jogurty i aactivie chyba też. No właśnie ja Chyba chce iść na usg pozniej by zobaczyć serduszko nie chce się denerwować wcześniej....
Ja i tak się denerwuję, choć widziałam w poniedziałek pęcherzyk 10 mm z ciałkiem żółtym 3 mm. Teraz czekam do wtorku, liczę na pozytywne wieści i łzy wzruszenia;-)