Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kinia maja obowiązek od 16 tyg sprawdzać tętno zadzwoń i powiedz co ci jest dodaj ze cie głowa boli i masz mroczki powinni cie przyjąć spokojnie ja byłam w szkole na festynie myślałam ze babę ubije jedna co za naród to nie wiem gdzie oni sie chowają kultury za grosz czekam z córka w kolejce na malowanie twarzy i nagle przedemancypacyjna staje mała dziewczynka to jej grzecznie tłumacze ze kolejka kończy sie za mną poszła po matkę a ta mi tu ze sa dwie kolejki bo nauczycieli jest dwóch to jej tłumacze ze sie myli dodam ze w miedzy czasie je ciasto buzia z talerza jak pies i mi tu pluje okruszkami to ja grzecznie proszę zeby sie odsunęła odemnie bo mi niedobrze jak to widzę ona odp ze ja prześladuje bo ona muzułmanka tak sie zdenerwowałam a ze wypiłam przed wyjściem dwie szklanki Tymbarka bo mi dziś głowa pęka to mini wszystko podeszło i puściłam pięknego hafta na nią zaczęła skakać i poleciała do łazienki ja sie doprowadziłam domporzadku i mowię do chłopa co za mną stoi ze moze ślepa ale ja w ciazy jestem i nie będę tu stać spikojńie pół godziny na sloncu. Całe szczęście ze moja chciała minionka wiec szybko poszło juz pózniej wszyscy pilnowali kolejki bo sie chyba bali ze ich tez obrzygamwstrętne babsko myśli ze jak sobie głowę szmata nakryła to wszystko jej wolno ehhh
Dokladnie prawa pachwina czasem promieniuje przez srodek i idzie do lewej ale glownie prawa.