Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

może zadam głupie pytanie ale jak sprawdzić czy macica się powiększa?staram sie nie spinac :-)ale mam objaw macica sie powieksza :-) no wow w srode ide do lekarza niech mi zrobia scan tak dla spokojnosci:-)
Jezu co za noc moj maly sie rozchorowal cala non placzu bo go uszy bolaly. Okropne jak siedzisz z cierpiacym dzieckiem i nic nie mozesz zrobic zeby pomoc. W nocy ciaza poszla na bok i trzeba bylo myslec o tym co juz jest na tym swiecie i pol nocy nosilam te moje 15 kilo bo chcial tylko do mamy. Jestem wykonczona. Za oknem piekna pogoda a my bedzoemy gnic w domu
chociaż nie wiem czy to nie jakaś pomyłka bo ja zawsze byłam święcie przekonana że przytyłam w ciąży 20 kilo... a co do lekarzy... u nas są dwie poradnie K na nfz w jednej przyjmują praktycznie wszyscy lekarze którzy pracują też w szpitalu łącznie z ordynatorem który jest podobno super- i ja tam byłam ale gabinet jest tak obskurny i nieprzyjemny nie ma nawet parawanu żeby się spokojnie przebrać i przygotować do badania dlatego zrezygnowałam a w drugiej przychodni pracują lekarze z których trzeba wszystko na siłę wyciągać i do tego nie pacują u nas w szpitalu ale za to miejsce bardzo komfortowe i super położne. Szkoda że mój lekarz ze względów zdrowotnych przyjmuje tylko prywatnie... ale myślę że i tak się do niego zapiszę na usg genetyczne i połówkowe