• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopad 2015 :)

hej właśnie sprawdziłam swój wynik gbs i nic im się nie udało wyhodować więc się bardzo cieszę :-)
u nas dziś szary , bury dzień z mgłą i Jasiu nie chce iść na spacer. może za godzinę mi się uda go namówić.
ja bym ogólnie najlepiej dziś tylko spała. ale walczę z tym z uporem maniaka

reklama
Kinia to pewnie Zapalenie cieśni nadgarstka
Angoba zalej majeranek i głowa pod ręcznik na pare minut mnie pomogło i zwykła inhalacja inhalatorem jak masz maść i woda morska w sprayu nie używamy tych sztyletów do nosa nie wolno w ciąży

Woda juz nam się zbiera ale jak coś to lec do szpitala zawsze lepiej sprawdzic niz nie spac po nocach. Ja dzis mega leniwy dzien. Ostatnie prasowanie zrobilam i finito wszystko jest. A czego nie ma wyjdzie w praniu :)

cześć dziewczyny :-) widzę że kolejny leniwy dzień na forum się szykuje. ja dziś o niebo lepiej się czuję niż wczoraj. nawet tapetę sobie nałożyłam na buzię :-) dziś parę spraw mam do pozałatwiania na mieście i chyba koleżanka do mnie wpadnie o 4 tygodnie niżej w ciąży. więc się szykuje miły raczej dzień ;-) choć ponury :-(

Cześć!

Kinia jak Twoja ręka?
Jak nadal spuchnięta i nogi tez puchną to wg mnie zawsze dobrze zrobić badanie moczu. Tanie, szybkie i od razu widać czy wszystko gra.

Miniaaa ja jestem już tak pochłonięta swoim stanem ciążowym, że też chętnie pogawędziłabym z jakąś ciężarną.
Ja mam gorzej bo masę moich koleżanek było lub jest w ciąży równo ze mną, ale mieszkają daleko niestety. Trzy już urodziły i muszę powiedzieć, że im zazdroszczę.

Czesc dziewczyny nogi juz ok a reke nadal spuchnieta i boli nadgarstku zastanawiam sie czemu bo ani nie dzwigalam nic ani nic szybko podniodlam. .. w srode mam wizyte u poloznej to zapytam co i jak ... i zrobie tez mocz ... czy ktoras ma zaplanowana cesarke w tym tyg?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry