Hope99
Fanka BB :)
Ale on właśnie tak robi.W sumie ja potrzebuje kogoś kto mnie porządnie zbada i zdiagnozuje i pokieruje co dalej . A nie na podstawie wywiadu , objawów, zwykłego usg postawi diagnozę . Bo ja to już sama nie wiem co mi dolega .
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale on właśnie tak robi.W sumie ja potrzebuje kogoś kto mnie porządnie zbada i zdiagnozuje i pokieruje co dalej . A nie na podstawie wywiadu , objawów, zwykłego usg postawi diagnozę . Bo ja to już sama nie wiem co mi dolega .
No to grubo . To chyba mnie nie staćAle on właśnie tak robi.jeśli chcesz bardziej rozszerzone badania np rezonans itp to prywatnie ok 2 tyś to kosztuje.
Ostatnio zjadłam dwie w krótkim odstępie czasu i miałam mega ból żołądka, odbijało mi się chemiąCześć i Bonzur.
@Ceonis przytulam
Przybywam z głupim pytaniem. Jak na Miovelii jest napisane, że się je 3 kapsułki dziennie, to można 3 na raz?
Bo ja mam dzisiaj 3dc i oczywiście zapomniałam ich zabrać do pracy![]()
No trudno, już zjadłam dwie (16:00 i 18:00), a trzecią zjem przed spaniem.Ostatnio zjadłam dwie w krótkim odstępie czasu i miałam mega ból żołądka, odbijało mi się chemią![]()
Generalnie jeśli chcesz się leczyć to warto ale potrzebujesz sporo środków i zawiesić starania na czas leczenia bo szansa na ciążę niby jest bo to nie antykoncepcja no ale nie okłamujmy się- to jakiś 1% szans, że wystąpi owulacja z takimi hormonami i do tego dojdzie do zapłodnienia.No to grubo . To chyba mnie nie stać![]()
Chyba wolę to przykryć jedzeniemTo ja mniej więcej tak jadłamdo przeżycia
przygotuj sobie butelkę wody na noc, mnie po tym strasznie suszyło
![]()
Dobra taktyka ;-)Rodzić bym mogła zacząć ale urodzić bym chciała już 1 stycznia![]()
Noo dokładnie.Dobra taktyka ;-)
Np. dla dziecka całkiem pomocna. Być ze stycznia danego roku a z grudnia - to mega różnica, a rocznikowe wymagania te same... np. w szkole ;-)