królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Opowiadaj więcej, była obu, czy jesteś przed?Bardzo mi przykro, ale muszę Wam powiedzieć, że picie wina jednak nie działa na endometrium. Moje nie urosło.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Opowiadaj więcej, była obu, czy jesteś przed?Bardzo mi przykro, ale muszę Wam powiedzieć, że picie wina jednak nie działa na endometrium. Moje nie urosło.
@Brownie1992 @Emka24@ usg powiedziało, że mam endometrium grubości 3,7mm. Wygląda na to, że owu była, ale co z tego, skoro to endometrium nie daje szansy na ciążę (ale cuda się zdarzaja). Wyglada na to, ze jajniki nie pracuja dobrze, mam zaburzona gospodarke hormonalna, a estradiol jej zdaniem jest bardzo duzo za duzy. Do tego mam na jednym jajniku coś za dużo pęcherzyków i wyglądają jej trochę na PCO.
Ale chyba zupełnie z przypadku trafiłam na spoko lekarkę i mamy już plan działania, więc dzisiaj się trochę posmuce, a jutro otrzepie rajstopki i pójdę dalej.
tak sobie powtarzam. Mam listę dalszych badań, w tym hormonów z nadnerczy, jak zrobię to mam przyjść. W międzyczasie mam działać dieta (poleciła poczytać akademie plodnosci) i generalnie stylem życia (np. kardio 3x w tygodniu). A po wynikach zdecydujemy co dalej, na razie wstępnie za dwa cykle zaproponowała concośtam, który generalnie jest stosowany przy stymulacji, ale na mój problem też powinien zadziałać, czyli nie mówi o 12 miesiącach prób przed robieniem czegokolwiek.Zawsze to jakaś diagnoza.
Z miejsca, w którym jestem mogę Wam z pełną odpowiedzialnością powiedzieć, że najważniejsze to wiedzieć co nie działa. Z diagnozą zawsze wiadomo co robić
Nadrabiam właśnie i już się rozkręca i to na pewno okres, bo zaczynam ze mnie coraz bardziej lecieć i takie boleści, że nie mam wątpliwości.@Karola3092 jak ten okres?
Daj znać po wizycieA ja mam dzisiaj dola. Pik 2 dni temu. Wczoraj kłucie w jajniku, ogólne odczucia jak przy owu. Seksu zero, jedynie raz przedwczoraj. Pokłóciłam się wczoraj z mężem, nie mam ochoty na żadne przytulanki. Czuje, ze jajo się marnujedzisiaj jestem umówiona do gina, zobaczę czy moje przeczucia się sprawdza i jest już po pęknięciu.
Uparciuchyja jak jestem pokłócona, to nie ma mowy, żebym dała się dotknąćz resztą mój też wtedy nie myśli o seksie
![]()
myślę, że należy zbadać empirycznieCiekawe, czy grzane białe wino półwytrawne z anyżem i goździkami pomaga na coś.
OczywiścieMówisz? Złapać go tak z zaskoczenia gdzieś między salonem a kuchnia?ale by się zdziwił..