Klemensa
Fanka BB :)
Wystarczający maszOki rozumiem. Pisalam do mojego lekarza ale jeszcze mi właśnie nic nie odpisał.. ciągle jakiś stres![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wystarczający maszOki rozumiem. Pisalam do mojego lekarza ale jeszcze mi właśnie nic nie odpisał.. ciągle jakiś stres![]()
Mi dzisiaj powiedziała że progesteron 16 to jest dobry wynikNie znam się za bardzo, ale może wdroży duphaston np, zawsze lepiej mieć więcej jak za mało![]()
Wystarczający masz
Dzięki, trochę mnie uspokoiłyścieMi dzisiaj powiedziała że progesteron 16 to jest dobry wynik
Na prawdę nie stresuj się tak bo zwariujesz choć ja się nie dziwięDzięki, trochę mnie uspokoiłyście![]()
No ja jestem trochę po przejścia i dlatego tak mnie wszystko stresujeNa prawdę nie stresuj się tak bo zwariujesz choć ja się nie dziwiębo też wariuje ale staram się być spokojna i myśleć pozytywnie na wizycie dzisiaj też mnie uspokajała że jest ładnie i nie ma powodów do zmartwień
Rozumiem, u mnie też lekko nie było. Więc rozumiem doskonaleNo ja jestem trochę po przejścia i dlatego tak mnie wszystko stresujeI tak cud że przy moim niskim AMH 0.09 zaszlam naturalnie w ciążę
Witaj, zapisuje termin na pierwszą stronęCześć Dziewczyny,
Nieśmiało dołączam z pozytywnym testem i oczekując na betę, którą dziś robiłam. Z OM termin na 19.11. umówiłam usg na 31.03 i pozostaje czekać na rozwój wydarzeń![]()