KoszałekOpałek
Fanka BB :)
Mnie boli jak na okres i ten ból plecówHejka! Pytanie do dziewczyn które zobaczyły 2 kreski na teście. Pobolewa Was podbrzusze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie boli jak na okres i ten ból plecówHejka! Pytanie do dziewczyn które zobaczyły 2 kreski na teście. Pobolewa Was podbrzusze?
No to na pewno się przesunęła, naprawdę super przyrost, taki sam miałam z pierwszą córkąWedług kalendarza 6+3, ale na usg jeszcze za dużo nie widać, ciąża napewno dużo młodsza, bo beta z poniedziałku 413 ale przyrostu miałam 193% więc mam ogromną nadzieję, że się uda
Oj tak, ból pleców to koszmar, pojawił mi się 4 dni przed pozytywnym testem i do teraz codziennie boląMnie boli jak na okres i ten ból plecówliczę, że się uda i wszystko będzie ok, szkoda że moja prowadząca jest w szpitalu aktualnie bo nie mam jak pójść na badanie. Zaczekam aż wyjdzie i skoczę
![]()
Mi przy infekcji w ciąży lekarz kazał robić nasiadówki w szałwi i smarować clotrimazolem. Bez recepty jest. Pomogło.Dziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….
To witam koleżankę w klubieOj tak, ból pleców to koszmar, pojawił mi się 4 dni przed pozytywnym testem i do teraz codziennie bolą![]()
Witam i ja w klubie z infekcją!To witam koleżankę w klubiewe wcześniejszej ciąży tak nie było
![]()
Weź to co zaleciła lekarka. Moja też mi to dała we wczesnej ciąży, inne dziewczyny na forum też miały takie zalecenia od swoich lekarzy. Jakby chciała Ci zalecić clotrimazol, to by to powiedziała.Dziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….
Kupiłaś jakąś specjalną szałwię ? Czy ta sklepowa z torebek ?Mi przy infekcji w ciąży lekarz kazał robić nasiadówki w szałwi i smarować clotrimazolem. Bez recepty jest. Pomogło.
Ja stosowałam clotrimazolum ale mi nie pomogło w poniedziałek mam wizytę. Tyle że ja nie mam uplawów nic aby pieczenie na samym wejściu do pochwy , takie jakby obtarcie mi się zrobiło jak miałam plamienia tak tarłam intensywnie papieremDziewczyny, swędzi mnie trochę na dole i jeszcze mam majtki białe to pewnie infekcja, dzwoniłam do mojej doktorki, powiedziała kupic infectvagin , ale na internecie pisze żeby nie stosować w ciąży…. Możecie mi polecić jakiś inny lek który jest bezpieczny w ciąży?….