Martini jak dzisiaj podbrzusze nie boli?
Mama-czwórki – dobrze że wszystko w porządku u Ciebie i z dzidziusiem. Gratulacje synka.
Mania ojej i często odczuwasz te skurcze. Dobrze że z dzieckiem wszystko dobrze.
Gaga – hoho zaszalałaś, widać że zakupy udane.
Keejti – szybkiej i bezbolesnej przeprowadzki J
Ksad- dwójka dzieci w brzuszku to się rozpychają J super że już czujesz ruchy.
Iza i jak brzuch? Może dla świętego spokoju jedź na ip i sprawdź.
Karosznurek i Basienkaa nie ma nic gorszego niż takie właśnie wtrącanie. To jest Wasze życie i Wasze dzieci więc nikt nie ma prawa się wtrącać, chyba że poprosicie o radę. Kurczę jak mnie takie coś denerwuje, jak ktoś chce przeżyć za mnie życie bo wie lepiej…..ja w ciąży nie mam cierpliwości i zrobiłam się taka pyskata, że jak ktoś „chce mi doradzić” to od razu mówię, że o wszystkim decydujemy z K i nikt mi nie będzie mówił co mam robić.
Mój mąż patrzy z niedowierzaniem na brzuch i nie wierzył przez długi czas, że jest tam dziecko, no jak ono się tam mieści, nawet bał się dotykać, żeby nic się nie stało. Ale jak poszedł ze mną na usg i zobaczył, że bije serduszko, że się rusza to w końcu do niego dotarło, że to prawda. Teraz ciągle przykłada ucho do brzucha i słucha jak mała pływa i czasem go puknie w ucho. Nawet gada do niej i jej dokucza tak pozytywnie oczywiście. A żeby być na bieżąco i wiedzieć wszystko to ściągnął sobie aplikacje, żeby codziennie wiedzieć co się dzieje nowego. Jak zobaczy w sklepie jakieś ciuszki z napisem „tatuś” to od razu bieżę a oczy ma przy tym takie jakby wygrał miliony.