reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
A mną tak wino chodzi ze szok jak mi się chce.ja pije karmi. Może nie nalogowo ale raz na jakiś czas. Lecha free i ta warke 0.0

Dziewczyny ale przyszalalam na zakupach u mnie w outlecie w Reserved takie przeceny i wszystko - 40% żal było nie brać mój wczoraj się obkupil a ja dziś siebie i tatę :) od razu humor inny

Któraś tu była specem od opryszczki tylko co jedna mi zeszła a dziś druga i to duża się robi a nie mam compeed już. Na razie burchel jest, co robić?

Kejti mi pomaga sudocrem, tribiotyc też dobry ale nie wiem czy w ciąży można. Standardowo zovirax ale na mnie nie działa, że starych metod to cebula bądź pasta ale mi osobiście więcej bałaganu narobiły te metody niż pożytku :(

Ja dostałam duzo wino i jedna butelka byka otwarta bo gości mieliśmy to chciałam chociaż sprobowac co tam dostałam :D

Wysłane z mojego Lenovo TAB 2 A8-50F przy użyciu Tapatalka

Keejti jedyne co z domowych sposobów coś da to przypalenie spirytusem, ale i tak pewnie wyjdzie. Najlepiej to jednak plasterki lub zovirax. No i liczy sie jak najszybsza reakcja, bo do jutra bedzie już bąbel na bąblu.
A jak sie boisz roznoszenia przez sen to pastą można zabezpieczyć, ale dobrze by było żeby ktoś do apteki całodobowej skoczył jednak.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Co do opryszczki to ja swoja polewalam tez woda utleniona. Czytalam tez o pomocnym rutinoscorbinie (pokruszyc i polozyc na babel )i masci cynkowej.
Niestwty u mnie nic nie dzialalo nawet plasterki. Musialo skonczyc sie na antybiotyku

Keejti spałam faktycznie, odrazu położyłam sie na jakimś stole także nie wyginalam kręgosłupa. No cóż chyba pozostanie to dla mnie zagadką.

Domek mamy za żywcem, tuż koło granicy ze Słowacja, z tym ze to raczej spokojna wioska, dla kogoś kto chce sobie odpocząć, pogrillowac, spędzić czas z rodzina a nie chodzić od knajpy do knajpy.

Ja narazie nie piłam nawet bezalkoholowego piwa, ale juz od jakiegoś czasu mam smaka wiec jutro obowiązkowo mojego wysle do sklepu.
A karmi podobno jest dobre na laktację, czasami piłam jak karmilam synka.

Ciekawe czy dzisiaj noc bedzie równie piękna jak wczoraj...

Dobrej nocki!

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
Ivi w takim razie już teraz zaciskam kciuki żeby 15-tego wszystko ułożyło się po Twojej myśli :)

Keejti pazurki bardzo ładne :)

Iza podziwiam, ze poród chciałaś i chcesz przeżywać sama. Ja mężowi zaznaczyłam, ze gdyby on tym razem nie mógł być z nami podczas porodu to ja się wypisuje i przekładamy go na inny dzień :p Nie wyobrażam sobie żeby go nie było przy mnie! Zresztą ostatnio się aż rozplakal, bo powiedział ze nie wyobraza sobie patrzeć na moje cierpienie drugi raz (23h ciężkiego porodu z powiklaniami).

Karosznurek co za baby!! Nie słuchaj ich broń Boże!! Jak można tak dołować ciężarną...

Netta ja corke urodziłam w marcu i od razu zaznaczyłam mężowi, ze jeśli będziemy chcieć mieć trzecie dziecko to tylko w takim terminie. Dzięki Bogu na Podlasiu upałów teraz nie ma, bo tylko chodziłam i sapalam..

Basienka ja jestem duża baba i jak do tej pory stopy puchly mi dwa razy przy wielkich upalach. Jak Twoje ciśnienie?

Mama czwórki kryminalistka hahah :) Ja też kocham moich sąsiadów i ich długie nosy...

Linka czyli synek myśli o Tobie i na pewno tęskni tak bardzo jak Ty.

Jostyna ja nia pije. Ostatnio miałam radlera 0% w ręku, ale odstawiłam. Nie mogę się przełamać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry