reklama

Listopadowe mamy 2016

Gaga ja już mam problem, bo brzuch mi przeszkadza. Później to chyba lustro i jakoś będzie trzeba sobie radzić. :)

reklama
Joasia Niko zazwyczaj też tak się budził i pierwsza noc przyszedł koło 1:30z misiem pod pacha... korzystam ze teraz śpi bo pobudki pewnie wrócą jak zawsze[emoji6]

Mama czwórki może Emilka teraz bardziej tęskni za mama i dlatego nie chce jeździć... ale ciszej na pewno ..Co do torby to po drugim pobycie w szpitalu miałam spakować się w razie w bo to co mąż mi przywiózł to Masakra... ale w końcu dalej nie mam spakowane ale pokazałam już mu co i gdzie jest i co ma pakować [emoji6]

Dzięki za odp w sprawie rąk w górze[emoji6]

Linka super! [emoji2] Faktycznie fajne te kolonie ze czegos nawet nauczą a i mądrego synka gratuluję [emoji4]

Priinceseczka ja też nie używałam niczego do pralki jeszcze i nawet nie myslalam o tym..

Magdalena super że już glukoza za Tobą [emoji6] a wynik już masz?

Gaga póki co radzę sobie ale pamiętam że pod koniec to aż na płacz mi się zbierało bo chciałam dokładnie a tu tak źle tak niewygodnie a tak nie widać ehhh... używałam tez lusterka..

Linka - super, że synek tak świetnie sobie poradził na kolonii. Zuch - chłopak:happy2:

Przed dzisiejszą wizytą też musiałam to i owo doprowadzić do porządku;-) ;) i nie obyło się bez lusterka. Już wyobrażam sobie autentyczną radość męża gdybym go o pomoc poprosiła, choć myślę, że on miałby inne cele niż tylko estetyczne:laugh2:

Co do torby do szpitala , to ja dopiero muszę się zaopatrzyć w koszule. Na co dzień śpię wyłącznie w piżamkach.Wczoraj zamówiłam jedną koszulę, drugą wygrzebałam z szafy i jeszcze ze dwie będę musiała sobie dokupić.

Aob wyniki dopiero będą w poniedziałek, mam nadzieję, że będą ok.

Dziewczyny ja też już mam problem z ogarnięciem podwozia, jeszcze sobie jakoś z lusterkiem radzę ale już niedługo będę musiała poprosić P, jednak jak pisze mama-czwórki nie wiem czy da radę :p

Co do torby do szpitala to też już myślałam aby sobie w razie godziny W spakować już pod koniec sierpnia, nie mam jeszcze nic dla małej ale na początku sierpnia wybiorę się na pierwsze zakupy i mam zamiar kupić kilka rzeczy na rozm 56 i więcej na 62, rożek, pieluszki tetrowe, czapeczki - to co potrzebne do szpitala :) Koszule mam bo śpię tylko w koszulach ale i tak muszę się zaopatrzyć przynajmniej w dwie rozpinane do karmienia.

Ja z podwoziem nawet jeszcze daje radę, a w poprzedniej ciąży bardzo pomogło mi lustro co mam nad wanną.

A o torbie to też myślałam, ale dlatego że po drodze może jakaś patologia sie nawinąć. Wczoraj kupiłam kapcie do szpitala. Koszule i szlafroczek mam wyprane, żeby było w razie w.

A teraz leżę a Zuzia bawi się moim brzuchem. Coś tam sobie gada i karmiła przed chwilą kanapką.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Nooo z ta pomocą to nawet nie głupi pomysł hehe [emoji2] muszę o tym pomyśleć [emoji6]

Magdalena myslam że może przez neta możesz spr...

Joasia już wiesz że Zuzia bedzie dobra starsza siostra [emoji6] slodziutka [emoji7]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry