Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
w smaku do przeżycia, nic mi sie po niej nie robiło tylko jak wróciłam do domu i wzięłam się za sprzątanie to zaczęło mi się robić słabo już miałam pisać do sąsiadki żeby przyszła ze mną posiedzieć bo źle się czuję ale przypomniało mi się że mój ma cole w pokoju poszłam ją wypić i mi pomału przeszło Pewnie masz rację, a raczej na pewno. Niestety emocje były tak intensywne, tak bardzo go kocham, że błagałam go, żeby się opamiętał. Mówiłam o swoich uczuciach, o wszystkim. Proponowałam kilka sesji na terapii dla par, ale on nie był w ogóle tym zainteresowany. "Nie chcę się z Tobą żenić. Nigdy nie chciałem. Chciałem ślubu ze względu na dziecko. Stać mnie na kogoś lepszego. Szukam dziewicy. Jak się urodzi to MOŻE mi się odwidzi". To po co było to udawanie? Czułość, romantyzm.... To wszystko nie trzyma się kupy szczególnie, że przyznaje, że dobrze mu było ze mną. Wiem tylko jedno, nic więcej zrobić nie mogę. Może się opamięta, może nie. Tyle, że jeśli się opamięta to może być już za późno. Jedyne co to muszę myśleć o dziecku, ale ciężko jak człowiek myśli non stop o czym innym...Iza ta lactuloza nie pomaga ? A jak ja dawkujesz ?
Natalia to albo sie decyzuje na wyleczenie i przyjmuje Cie i jesteście szczęśliwi albo odchodzisz od niego i układasz sobie zycie - jesli Ci na nim
Zależy zawalcz powiedz mu co czujesz , ale nie proś sie, nie błagaj bo to przynosi odwrotny skutek - jak bedzie miał
Świadomość ze jesli zdecydowany jest na to ze faktycznie Was traci to Ty sobie zycie ułożysz - a testy zrobisz po to by mogl sie widywać z dzieckiem i ewentualnie na nie lozyc , ale nie ze ty będziesz sonie czekać czy książę sie zdecyduje czy nie ... Szanujmy sie trochę . A jak poczuje ze moze faktycznie Cie stracić to moze sie ogarnie, a jesli nie tzn ze nie był
Tego wart.
Bo powód faktycznie błahy .. Ale
Moze to był tylko pretekst ?
Karoszurku ja go wyparlam normalnie ale tak moze sie obluzowac , nieutrzymac to nie jest gwarancja na 100%...
![]()
![]()
![]()