reklama

Listopadowe mamy 2016

No i ja nie ogarniam choc tylko jakies 3 dni mnie nie bylo.
Witam nowe mamy.
Wybaczcie ze sie nie odniosę ale czytalam na raty.
Byl u mnie brat od srody i doslownie z jezykiem na brodzie latalam
Z nowosci u mnie Julek po dwoch pierwszych dniach przedszkola juz jest :)

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kejtii-i jak Julek po przedszkolu?:-) Hania od poniedzialku idzie na dni adaptacyjne do przedszkola. Ciekawa jestem jak to zniesie. Ona niby dziecko zlobkowe ale od kwietnia w domu jest i chyba za bardzo sie rozbestwila :-D

Wow niezła jest hahaha :) oj tez bym podpiela mojego :)

Kejti i jak? Mój Njkos 2 razy został na drzemce juz i od przyszłego tygodnia bedzie zostawał na stałe i najlepsze bo odebrałam go dzis z mężem to sie mega ucieszył na mój widok a potem wrocil do dzieci :) to dla mnie super sygnał :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzieki ze pytacie. To wlasnie dni adaptacyjne. Super ale tylko na 3h byl i wczoraj i dzis. Zostal od razu chetnie wczoraj jak odbieralam plakal ale wiekszosc dzieci sie poplakala bo rodzice zaczeli przychodzic i mu sie udzieliło. Nie chce jesc ani śniadania ani zupki. W domu niestety nauczony ze weźmie telefon wlaczy sobie bajki na Youtube i je. Wiem że zle ale cóż. Babcia pozwalala i walcze juz dlugi czas zeby go oduczyc. I od poniedzialku lub wtorku zostanie juz na drzemki. Choc jak na moje oko za wczesnie sa bo 11.30 ale moze jakos sie przestawi. No i docelowo tylko od 8.30 do ok 14.30 bedzie chodzil więc niedlugo

U mnie jest 93 i przez kilka dni doslownie tak brzuch wywalilo fotke zaraz dodam bo sobie ostatnio w przymierzalni zrobilam ;d

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Emka, keejti super że chłopaki tak fajnie przyjęli nowe otoczenie [emoji2]

Priinceseczka Hania? Przypomnij mi kto to dla Ciebie?

Keejti, Iza to ja więcej miałam chyba przed ciążą haha [emoji6] gdzie te Wasze dzieci siedzą co?[emoji6]

Kejti Iza, 93,92??? Zalamalam sie. Sięgnęłam po centymetr, wiedzialam że nic dobrego z tego nie wyniknie. W najszerszym miejscu tj na wysokosci pępka 100cm [emoji53] na wagę nie wchodzę bo czuję że byłoby 7 z przodu. Od kilku dni mam zaparcia dziś ledwo coś drgnęło więc ważenie byłoby nie miarodajne [emoji12][emoji12][emoji12]

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry