reklama

Listopadowe mamy 2016

No mnie tak swędziało w ciąży z Zu to zrobiłam sobie próby wątrbowe. Wszystko było ok, ale jakbym nie zrobiła to bym nie mogła spać ze stresu. Teraz póki co nic nie swędzi.

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama
Priinceseczka dla własnego dobrego samopoczucia nie wierzę że można mieć a, taki duży brzuch ale z drugiej strony wiem że teraz rośnie się najwięcej więc kto wie [emoji2] myślę że 120cm spokojnie dobijemy [emoji23]

Joasia ja teraz zaczynam mieć filmy że mnie wszystko swędzi tym bardziej że jak poprzednio miałam to teraz istnieje większe prawdopodobieństwo że tez mnie to spotka...

Hej dziewczyny u nas skwar pewnie jak w całej Polsce. Do tego dzisiaj goście na grillu dobrze ze nie ja będę sie przy nim smażyć[emoji12] Moim zadaniem było zrobienie sałatek i popełniłam jeszcze skubańca ze śliwkami [emoji18] teraz siedzę i odpoczywam a maz bedzie obsługiwał gości, swoje sie nastałam a w koncu mam leżeć [emoji13]
Moja koleżanka z pracy miała ta choleostaze, ale ponoć swedzialo ja całe ciało, skończyło sie cesarka 5 tygodni przed terminem, na szczęście mały ważył 2900 wiec był całkiem spory i szybko byli w domu:) Mnie od początku ciąży swędzą brodawki, najpierw ciagle teraz juz tylko sporadycznie, zwłaszcza jak zapomnę posmarować [emoji17]
W czwartek wizyta, zobaczymy czy dostanę zielone światło chociaż na małe spacery? Chciałabym, Basia zaczyna szkole wiec bym chciała ja odbierać, zawsze sie biedulka tyle w przedszkolu nawiedziła zanim z pracy wróciłam to teraz jak ma mieć lekcje do 11/12 by ja świetlica chociaż ominęła, no a jak nie mam nadzieje ze sąsiedzi, inne mamy mi ja jakoś podrzuca bo my blisko szkoły i jakoś sie zorganizujemy. W ogóle jestem ciekawa jak to będzie, ona odlicza dni i o niczym innym nie mówi, mam zgodę od giną ze na rozpoczęcie roku mogę z nią pojechać :) po 3 tygodniach w domu bedzie to miła odmiana, ale wiadomo bez szaleństw pół godziny i do domu [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już w domu. Byłam na 4 izbach przyjęć bo ciągle gdzieś odsylali , zaliczylam przejazd karetka na oddział zakaźny a w ostateczności mam kupić wapno i smarować się jakimś pudrem w płynie .. bałam się że to cho.. coś tam ale raczej nie , objawy nie te ..więc zwykła wysypka od grom wie czego ..ech jak nie urok ..[emoji14]

jestem w 29tyg ciąży

Ewa to wielki szacun dla koleżanki za akcje z tym gwoździem !

Iza to dobrze ze nic poważnego !!

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Melduję sie i ja. Dzis tez zaliczylam ip mialam przed południem atak tak jak dwa razy wczesniej co Wam pisalam tydzień temu z tym ze dzis to juz masakra byla myslalam ze umieram. I co najgorsze dalej nie wiem co mi jest;(
Mialam dzis rano brzuch zmierzyc zeby zobaczyć czy jest roznica z wieczorem i zapomnialam

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry