reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Listopadowe mamy 2016

Skrzat to rzeczywiście wybyli na cały dzień. Dziś jak byliśmy w Ikea to dzikie tłumy na dziale z biurkami [emoji5] zingera tez lubie [emoji48]

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Skrzat chyba dość dobrze upadlam bo tylko plecy mnie bolą..
Ojj to Ty samiutka cały dzien...

Emalka lubię Ikee [emoji6]

Ją ani KFC ani Maca nie odwiedzane ale jak już mialabym wybierać to wolę kurczaki [emoji6]

Milagros na pilota to nie wiem ale na fotokomórke to słyszałam [emoji2]

Muszę poszukać, sąsiedzi mają czujke i była umowa że dajemy im co miesiąc te parę zł za korzystanie ze światła ale jest wiecznie wyłączona więc powiedziałam mężowi że ma im nic nie dawać bo z jakiej racji skoro nie możemy korzystać?
I właśnie szukam jakiegoś rozwiązania. Bo nie wyobrażam sobie chodzić z dzieckiem po ciemnej klatce latarkę w zębach będę trzymac?

Jestem w 30 tygodniu ciąży

Ja na Maca patrzec nie.moge, kfc owszem .

Aob- masakra.... jak Ty to kobietko zrobilas? Potknelas sie? Z malenstwem pewnie nic sie nie stalo jesli upadlas na plecy. Fobrze ze nie na brzuszek... ale obolala pewnie jestes niezle.. wspolczuje:-(

Skrzat szyjka sie niewydluza nie ma takiej możliwości .

Joasia czyli podejmujesz próbę SN ?:)

Haha czytam o tych waszych zinferach makach i ślinka mi cieknie a
Tu dzwoni maz ktory jest na zakupach wlasnie z pytaniem co mi przywieźć z maka:D wkurza mnie od wczoraj mega no ale mowie lepiej trafić nie mogłam :)

Aob ze nie pojechałeś na IP to podziwiam bo ja bym 40 razy juz była , ale czujesz mała
Wszystko ok?

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Emka mój to mi tylko bulku z piekarni przywiózł :D nie mamy maca w mieście :(

Aob ma jutro wizytę i chyba dlatego nie pojechała dziś

Priinceseczka poślizgnelam się i na całe szczęście trzymała się poręczy... tak to chyba na sam dół bym zjechała a to coś koło 18 stopni[emoji52]

Emka właśnie jutro wizyta a nie bolało aż tak... u mnie nie zbadaliby mnie tak o na ip tylko najpierw musieliby położyć mnie na oddziale.. polezalabym czy trzeba czy nie tak z 5 dni... i to wszystko z łaska...
Jak ronilam to lekarz nawet kręcił nosem żeby mnie przyjąć...

Wy bułki a ja czekoladę na kolację a co mi tam [emoji6]

Aob u mnie na oddziale jest podobnie, chociaż ostatnimi czasy się poprawilo bo zmienił się ordynator ale i tak wiele rzeczy jest nie tak jak powinno.

reklama
Milagros o patologii ciąży i ginekologii w naszym szpitalu mówią umieralnia... tam większość kobiet wypisuje się na żądanie i nawet sama raz tak zrobiłam bo wytłumaczeniem lekarza po co mam zostać tam kolejny dzien było to że już jest za późno na wypis i że do pełnych 24 h po zabiegu brakowało mi koło 0,5h i tyle...
Kolejny szpital mam ponad 30km od domu i tam jest ok no ale tak jak pisałam ne pojechałam bo dziś Idę..

W nocy burza była konkretna aż teraz nie ma tv ani wi fi... dobrze że chociaż sieć jest [emoji6]

Do góry