No ja to w ogóle ufna nie jestem do takich transakcji. Allegro ok, tam odpukać sie nie nacięłam, jednak sa to aukcje, sa konta Allegro tez pomaga, aczkolwiek kupując patrzę na ilośc transakcji, opinie zwłaszcza jak sa to osoby prywatne, sklepy juz raczej idą w setki transakcji. Do tego zazwyczaj palce PayU czyli do Allegro a oni dopiero sprzedawcy. Z olx bałabym sie z innego miasta raczej, jednak tam nie ma pewności gdzie idzie kasa, do kogo i jaka jest gwarancja otrzymania towaru, jedynie wtedy opcja za pobraniem, nic innego.
U mnie dziś była mamcia, jutro kumpela, Basia odlicza dni do szkoły, juz nie może sie doczekać. W czwartek zaczynamy, moja mała dziewczynka bedzie uczniem, szok normalnie, kiedy to minęło. Muszę koniecznie namówić swojego by kartony z jej ciuszkami poprzenosil i muszę w koncu zrobić przegląd co mam a co muszę dokupić.
Ide spać po wczorajszej pobudce w środku nocy czuje niedosyt snu.
Co do szpitali to u nas sa 4 ale ja będę raczej rodzic tam gdzie Basię, stamtąd mam tez lekarza i to jedyny szpital gdzie referencyjności na obu oddziałach jest na III.
Napisane na iPhone w aplikacji
Forum BabyBoom