reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Podpinam się pod pytanie Iza co się stało?

Joasia- stronka z outletem uzależniająca;-) ;) Dostawkę chyba jednak muszę mieć Chicco Next2me bo tylko ona jest zapinana na pasy, a u nas nie ma tradycyjnego małżeńskiego łóżka, tylko rozkładana sofa bez boków. Mają za to spoko nowy wózek Chicco I Move za 1600 z groszami, a normalnie kosztuje ponad 3 tysiaki i mam myślenice, tylko kosz w nim jest strasznie mały i nie wiem jaki fotelik jest w zestawie.

Ja też nie mam zaufania do przedpłaty. Przedpłacam tylko na Allegro i w sprawdzonych sklepach. Ogłoszenie było na OLX i o dziwo zniknęło jakąś godzinę po mojej wymianie wiadomości z tą Panią. Albo tak szybko sprzedała, albo udało jej się kogoś naciągnąć. Mało istotne- grunt, że ja się nie dałam zrobić:-p

Emalka heehhe dobre[emoji14].. pojechałam bo wczoraj zauważyłam że ten sluz nie dość że z białego zaczal być bardziej beżowy ,to w jednym miejscu jakby podbarwiony na różowo a dIsiaj już była krew, do tego bolał mi brzuch czego wcześniej nie było..tutaj zbadali i lekarz mówi że krwi nie widzi ale szyjka 0,5cm ..i leże..

jestem w 30 tyg ciąży

Agulek nie mam odkurzacza więc nie będę płakać :)
Co do koszul dobrze że mówisz, to zakupie takie na krótki rękaw. :)

Iza Ty to nas do zawału do prowadzisz :( dają Ci jakieś leki?

Jestem w 30 tygodniu ciąży

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry