reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

Jutro bede miala zakladany Pessar jestem ciekawa jak to wyglada ogolem , kiedy wyjmuja itp.
Miala ktoras z Was ? Bo juz sie nieco pogubilam.

reklama
Karo i jakies specjalne zalecenia? :) Tzn czy samochodem mozna sie poruszac czy juz raczej na lozko jestesmy skazane ? Jaka mialas szyjke? Ty chyba tak tydz ode mnie jestes starsza ciaza :) ?

Nie no dajcie spokój z tym rozpakowywaniem. Teraz to i ja zaczęłam się bać [emoji21]

Dzisiaj mój szczyt nie ogarnięcia przeszedł samego siebie. Na zakupy wyszłam w błękitnych kapciach. Dobrze że w windzie jest lustro i się zorientowałam w ostatniej chwili [emoji5]

Skrzat zainspirowalas mnie swoim ciastem sliwkowym. Produkty juz kupione.

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

To ja mam ok 2.20 szyjke.... Co do srednicy nie wiem nic nie wspomnial - ja nawet nie pytalam, bo nie mialam pojecia za bardzo o co pytac - jutro wszystko bedzie wiadomo. Tez mi kazal wiecej odpoczywac ;)

Gin ;) 330 krazek no + koszt wizyty. Oczywiscie powiedzial mi tez ze moge isc do szpitala - bedzie za darmo it, tylko ze w szpitalu kolo tygodnia mnie beda trzymac, iwec nie chce bez sensu tam lezec :(

A to jest to czym się teraz zajmuje!! :D Jakie te dziewczęce maleńkie ciuszki są boskie :D
1472634189246.jpg

Załączniki

• 1472634189246.jpg
    1472634189246.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 245
Karo, nie pytalam wasnie jutro wszystko zapytam, bo bylam kolowata bardzo jak zeszlam z fotela bo z poczatku przerazila mnie mysl no i mowie super dodatkowe koszty i w dodatku za tydz od tego tez bedzie wizyta bo kontrola :p pytalam tylko czy trwa dlugo i czy boli :) faktycznie pol ceny praktycznie miedzy Twoim a moim...dziwne taka rozbieznosc.

reklama
Ja pojde za tydz , a pozniej za 3 tyg. Natepne wizyty juz beda co 2 tyg podobno :)
Ja juz tez troche oddycham z ulga ze to juz w sumie 30 tydz, co najgorsze juz za nami.

Do góry