Iza, kciuki, leż grzecznie i dotrwaj jak najdłużej

To ta dziewczyna obok pewnie zaraz urodzi...
Milagros, a Ty cc chyba będziesz miała ze względu na to spojenie? Kiedy ortopeda?
Koszula z rękawem 3/4 to żaden problem, wystarczy podwinąć, chyba że ktoś kupi z ciasnym ściągaczem. Miałam z takim rękawem i w niczym to nie przeszkadzało. No i w sumie miałam 3 ciążowe koszule, ale że w szpitalu 8 dób, to mąż zabierał do prania i przywoził zwykłe w międzyczasie. Teraz wezmę 3-4, a 1-2 w zapasie w domu będą.
Ja już tak jak Priinceseczka czuję rozpychania i smyranie na dole albo wpychanie się pod żebro i falowanie przez cały brzuch. U mnie termin z usg wychodzi już od kilku wizyt na koniec października.
Zabrałam się powoli za przeglądanie ciuszków po Małgosi, ale nie doszłam jeszcze do tych najmniejszych, poświęcam na to jedynie ok. 20 min. od wczoraj, bo nie chcę przeginać, skoro mam leżeć... No ale coś tam na 62 znalazłam, więc najwyżej pływać będzie mała

Na 56 tylko jedno body kopertowe i 1 pajac. Może jutro znajdę coś więcej...
Nacisk na krocze czuję jak wstaję, a podobno to oznaka zbliżającego się porodu i faktycznie pamiętam, że poprzednio na końcówce też tak czułam.
U mnie od poniedziałku mrożonki na obiad