Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja wiem że to tylko orientacyjna , ten sam sprzęt , inny lekarz ..ale ten to takie ciachoooo że nawet jak mi źle zmierzył to mu wybaczam [emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Iza trzymam kciuki żeby leżenie przyniosło upragniony efekt! A wagą się na razie nie denerwuj... Zresztą niczym się nie denerwuj!
Muszę się wyzalic. Moja córka ostatnio dzień w dzień dostaje spazmow, histerii i to takich ze ledwo wytrzymuje psychicznie. Problem polega na tym, że chce spać, a nie chce się położyć... Boże jestem już u kresu sił... Dziś padła sama nie wiem jak :/ będziemy siedzieć do północy- trudno, ale więcej płaczu nie zniose#!!!
Jak pomyśle, ze w listopadzie będę miała tego płaczu podwójnie to zastanawiam się jak ja to ogarne
Kurde tu leże to jest o czym pisać a w domu to spie tylko.. słuchajcie ta dziewczyna co w 33 tyg ..pytam ja o imię dziecka..mówi ze Oliwia ale nie jest pewna i że zaraz powie dlaczego ..pytam a starszy jak ma ? Mówi Lukasz i się śmieje ..co się okazało ..jej facet czy mąż po porodzie pił kilka dni i w międzyczasie pojechał do urzędu imię nadać i zapomniał że Miał być Mateusz [emoji23] powiedział że Lukasz [emoji23] więc mówi że jak tym razem też będzie musiała zostać dłużej w szpitalu to już nie wie jak córka będzie się nazywała [emoji23]
Emalka super torba, idealna do mojego wozka niestety ja mam w komplecie, stednio mi sie widzi ale jak juz jest to nie bede kupowac.
A co do toreb do szpitala to tez nie mam dwoch sportowych, wiec malutka walizka. Gratuluje prac domowyxh:-) ja wczoraj robilam sos grzybowy
Milagros - faktycznie lekarz sie przydaje, do tego ma mnostwo znajomych lekarzy wiec duuuuze ulatwienie w zyciu
Iza czytrzymam kciuki za szyjke!
Co do sprzatania to chyba od pazdziernika ogarne jakas pania do pomocy bo moj stwierdzil ze woli zaplacic i sprzatac nie bedzie.
I zaraz jade do szkoly rodzenia na cwiczenia, zobaczymy jak to wyglada:-) i jedzie ze mna moj
Hej, śledzę Was tu dziewczyny cichaczem - staram się być na bieżąco, ale czytałam "w milczeniu"
Ja planuję spakować się do torby sportowej, ewentualnie, jak nie starczy mi miejsca to zagospodaruję jeszcze plecak dla Małej
Agul(ek) daj znać jakie wrażenia po dzisiejszych zajęciach
My zaczynamy szkołę rodzenia w przyszłą środę - 7-go września i o dziwo (!) Mój był entuzjastą tego pomysłu
My też zaraz się zwijamy na szkołę. A chęci dziś brak
Nalcia odzywaj się
Agulek zazdroszczę Pani do sprzątania u nas niestety malutkie mieszkanie i wstyd by mi było prosić kogoś o pomoc. (Pokój z aneksem + łazienka)
Ja to muszę zakupić właśnie jakas torbę do szpitala
Pisałam Wam ze boli mnie brzuch w jednym miejscu i co się okazało mój mały jest ułożony miednicowo i tam gdzie boli ma główkę która uciska i dopóki nie zmieni pozycji będzie mnie bolało
A to moje wczorajsze zdobycze, muszą czekać na pranie i prasowanie aż mój kupi mi w końcu szafę bo już w komodach nie mam miejsca