reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Listopadowe mamy 2016

O taką babyono so city
1472654680400.jpg

Jestem w trakcie 29 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Załączniki

• 1472654680400.jpg
    1472654680400.jpg
    49,5 KB · Wyświetleń: 345
reklama
Iza trzymam kciuki żeby leżenie przyniosło upragniony efekt! A wagą się na razie nie denerwuj... Zresztą niczym się nie denerwuj!

Muszę się wyzalic. Moja córka ostatnio dzień w dzień dostaje spazmow, histerii i to takich ze ledwo wytrzymuje psychicznie. Problem polega na tym, że chce spać, a nie chce się położyć... Boże jestem już u kresu sił... Dziś padła sama nie wiem jak :/ będziemy siedzieć do północy- trudno, ale więcej płaczu nie zniose#!!!
Jak pomyśle, ze w listopadzie będę miała tego płaczu podwójnie to zastanawiam się jak ja to ogarne :(

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde tu leże to jest o czym pisać :D a w domu to spie tylko.. słuchajcie ta dziewczyna co w 33 tyg ..pytam ja o imię dziecka..mówi ze Oliwia ale nie jest pewna i że zaraz powie dlaczego ..pytam a starszy jak ma ? Mówi Lukasz i się śmieje ..co się okazało ..jej facet czy mąż po porodzie pił kilka dni i w międzyczasie pojechał do urzędu imię nadać i zapomniał że Miał być Mateusz [emoji23] powiedział że Lukasz [emoji23] więc mówi że jak tym razem też będzie musiała zostać dłużej w szpitalu to już nie wie jak córka będzie się nazywała [emoji23]

jestem w 30 tyg ciąży

Iza moja mama że mną się zastanawiała długo jak ma dać na imię bo zapomniała z tego wysiłku bo wtedy podawali od razu :D

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Emalka super torba, idealna do mojego wozka;) niestety ja mam w komplecie, stednio mi sie widzi ale jak juz jest to nie bede kupowac.
A co do toreb do szpitala to tez nie mam dwoch sportowych, wiec malutka walizka. Gratuluje prac domowyxh:-) ja wczoraj robilam sos grzybowy:)

Milagros - faktycznie lekarz sie przydaje, do tego ma mnostwo znajomych lekarzy wiec duuuuze ulatwienie w zyciu:)

Iza czytrzymam kciuki za szyjke!
Co do sprzatania to chyba od pazdziernika ogarne jakas pania do pomocy bo moj stwierdzil ze woli zaplacic i sprzatac nie bedzie.

I zaraz jade do szkoly rodzenia na cwiczenia, zobaczymy jak to wyglada:-) i jedzie ze mna moj;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, śledzę Was tu dziewczyny cichaczem - staram się być na bieżąco, ale czytałam "w milczeniu" ;)
Ja planuję spakować się do torby sportowej, ewentualnie, jak nie starczy mi miejsca to zagospodaruję jeszcze plecak dla Małej ;)
Agul(ek) daj znać jakie wrażenia po dzisiejszych zajęciach :)
My zaczynamy szkołę rodzenia w przyszłą środę - 7-go września i o dziwo (!) Mój był entuzjastą tego pomysłu :)

My też zaraz się zwijamy na szkołę. A chęci dziś brak ;)
Nalcia odzywaj się;)
Agulek zazdroszczę Pani do sprzątania u nas niestety malutkie mieszkanie i wstyd by mi było prosić kogoś o pomoc. (Pokój z aneksem + łazienka)

Jestem w 31 tygodniu ciąży

Ja to muszę zakupić właśnie jakas torbę do szpitala

Pisałam Wam ze boli mnie brzuch w jednym miejscu i co się okazało mój mały jest ułożony miednicowo i tam gdzie boli ma główkę która uciska i dopóki nie zmieni pozycji będzie mnie bolało

A to moje wczorajsze zdobycze, muszą czekać na pranie i prasowanie aż mój kupi mi w końcu szafę bo już w komodach nie mam miejsca

Załączniki

• IMAG0094_1.jpg
    IMAG0094_1.jpg
    550,4 KB · Wyświetleń: 97
reklama
Do góry