reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Dagi, nie mam pojęcia jak to się ma do ciazy..
Emka, musze to sprawdzić, ta kapustę choć mam wrażenie ze juz ja jadłam. A te kotlety to jak zwykle mielone dla mnie.
Surowa pyszna wyszła, mielone tez a ziemniaki Mialam pl.. Jeju jak dawno takuego cudu nie jadłam!

Agulek gratuluje pieknej dzidzi :biggrin2:

Ja dzisiaj mialam swoje pierwsze spotkanie z sedesem po tym jak otworzylam lodowke aby zrobic mezowi jedzonko do pracy brrr od razu mna rzucilo i do wc. Ocywiscie z lodowki nie dalam rady nic wykac musialam prosic meza aby to zrobil, a ja zajmowalam sie dalszym przygotowaniem

Agulek piękne zdjęcie Maluszka. Spory juz. Gratulacje serdecznie i ciesze się z Tobą. Chciałabym w poniedziałek tez takie cudo zobaczyć.

Em ka beta pokaźna na pewno będzie serduszko.

Lilith ty masz smaki na kwaśne jak ja. Ja tez tylko śledzie kapusta ogórki hehe. Z nikodemem miałam tak samo

Lena dobrze ze plamienia minęły.

Dagi ja też mam suche ale u mnie to chyba wina tarczycy.

Hej dziewczyny, u mniej juz poludnie a w Polsce jeszcze pewnie smacznie spicie :-) Mam pytanie jak u Was z objawami? Wczoraj mulilo mnie strasznie po poludniu a dzisiaj od rana spokoj. Martwi mnie to troche

reklama
Wam się dziewczyny myli brak objawów z brakiem ruchów dziecka :) nie wiem czemu się tak strasznie upieracie, że musicie mieć wszystie dolegliwości w nasilonej skali najlepiej 10 na 10 :) Wyluzujcie ... bo powpadacie w depresję i jak któraś nie zwymiotuje to zaraz będzie panikować.Rozumiem mamy które będą nimi 1 raz ale dziewczyny - zdrowy rozsądek jest najważniejszy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry