reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Nika dopiero idę dzisiaj i jak będę miała złe to mu wspomnę. Może to tylko jednorazowy wybryk
Ja zawsze mam 140/80 taka moja norma a ostatnio było 130/70, 110/70,120/70 także luzik
Joanna od tego są mamy :)

Ja powoli wstaje bo mój chłoptaś poszedł przed 24 spać a ja już nie miałam siły czytać po całym dniu. Teraz jeszcze dosypia a zaraz teściowa ma być

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Diabliczka no tak, ale mój mąż sie upierał że mam leżeć i że Zuza do babci ma chodzić. Nawet sobie nie wyobrażasz jak mi jęczy codziennie i mnie straszy szpitalem, ale mam go w nosie.

Jestem w 32 tygodniu ciąży

Aob - ooo szczawiany przez zła diete.... kurcze nie wiedzialam. Faktycnie srednio sie odzywiam ostatnio....
Czytałam ze to też wynik słabego nawadniania orgaizmu... a wody fakt mało cos pije

Emka męża pozycze.. ale ostrzegam :D Ze mój żelazka w ręce chyba nigdy nie miał :D
JA ciuszki mam poprane, poprasowae, posegregowane...został mi do wyprania rożek i kilka kocykó i skarpetki - i cos sie napewno jeszcze znajdzie..

Dzis tak sobie mysllałam.... która z NAs będzie pierwsza ...:p

Ja jeszcze przed ciążą miałam szczawiany. I wtedy internista powiedziała mi żeby nie pić zielonej herbaty bo od niej zbierają się szczawiany M.in. oczywiście ograniczyć szpinak czy szczaw właśnie a jeśli już je się takie kwaśne rzeczy to z białkiem wtedy białko łączy się ze szczawianami tworzy się sól szczawianowa i ona jest wydalana. Rzeczywiście piłam wtedy sporo zielonej herbaty odstawiłam i jak miesiąc później robiłam badania to śladu nie było. Szczawiany mogą wpływać na gromadzenie piasku w nerkach potem kamieni warto je obserwować

Jestem w trakcie 30 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Nie wiem jak u Was, ale nad morze do Koszalina zawitało dla odmiany lato i jest strasznie gorąco - w mieszkaniu nam się nagrzało do 25, mam nadzieję, że nie wzrośnie. Któraś z nas mieszka też nad morzem lub w pobliżu? :)

Kliska ja mam 100km.

U nas też ciepło w mieszkaniu 27. Dzisiaj może zamówie z gemini w końcu A i męża może na obiad na miasto zabiorę bo mi się gotować nie chce. Muszę i tak za koszulami się przejść.

Kliska ja mam do morza 100km ale to nad zalew do Krynicy Morskiej nieco dalej na Hel i wogole cała mierzeje.
U mnie tez lato powróciło a ja ledwo chodzę z moim kręgosłupem, już wiem jak czuć sie będę na starość jedynie leżenie na miękkim leżaku mi pomaga, łóżko mam twarde jak decha i coraz ciężej mi układać sie do snu.
Leżąc w wannie wszystko mi odpuszcza więc zastanawiam sie nad wyjściem na basen tylko bardzo boje sie infekcji. Tyle wytrzymałam bez kąpieli w basenie to może nie warto ryzykować

Koalka ja też się czaje na wyjście na basen. Mąż ma wyjazd na pracy pod koniec września może uda nam się pojechać i wtedy chyba pójdę do spa :)

No to trochę daleko ta Krynica.
Ja sobie odpuścilam baseny - basen miejski nie zachwyca czystością a w aquaparku niewiele skorzystam a cena przesadzona.
Mam pytanie: czy też odczuwacie bóle nabrzusza w okolicach żeber? Czy czujecie czasem w tym miejscu jakieś pieczenie? Mój ból od jakiegoś czasu tak mi daje popalić.

reklama
Do góry