reklama

Listopadowe mamy 2016

Koalka wspolczuje przeziebienia , mnie z miesiac temu tez trzymalo przez tydzien - u mnie to byl bol gardla z okropnym kaszlem ktory sie nie urywal - tylko suchy i meczacy. Pomogly kanapki z czosnkiem - 1 dziennie przez 3 dni :) Mleko z maslem, sok malinowy i wyciskany sok z grajfruta. Moze sprobuj cos z tego zestawu ?

reklama
Koalka- a moj jeszcze nigdy nie mial czkawki o.O albo mial a ja nie czulam? ;-)
Dobrze z mloda juz lepiej. Moja chrzesnica tez na widok apiratora wyla :-X

Joasia-no to niezle z ta kumpela :-)

Ja sie wczoraj naczytalam o miekkiej szyjce ktora ja mam i podobno ona ma sklonnosc do szybszego skracania. Wizyta u gina 29 wrzesnia a w ten poniedzialek ide jeszcze na echo mojego serducha. Nie wiem czy to nie za wczesnie bo kardiolog kazala przyjsc w 9 miesiacu ciazy a u mnie ledwo 8 sie zaczal ale boje sie ze do 9 nie dotrwam hahaha ;-) a tak serio to dopiero na 5 pazdziernika chciala mnie zapisac czyli po wizycie u gina i pozniej z wynikiem echa musialabym znowu umawiac sie do gina a tak wynik bede miala juz na najblizsza wizyte.

Milagros-ja tez chce nad morze [emoji41] ale troszke daleko mam.
Kuruj sie :-*

Jestem w 33 tygodniu ciąży [emoji173]

Takie dziś prezenty z Hippa do mnie przyszły [emoji5]
1473936744330.jpg

Jestem w trakcie 31 tygodnia.
Z Polą spotkamy się ok 18 listopada [emoji175][emoji175][emoji175]

Załączniki

• 1473936744330.jpg
    1473936744330.jpg
    70,8 KB · Wyświetleń: 231
Emalka super prezent, ja dostałam tylko teczke na dokumenty :) i próbki chusteczek.

Princeseczka ja mam cały czas rozpulchniona szyjke, ale nikt mi jakoś na to uwagi specjalnie nie zwrócił. A też się naczytalam. :) szyjki już długo nie miałam mierzonej. Póki co odpukac nie czuje żeby coś się działo ;)

Koalka Dobrze ze z mała lepiej. ;)
Princeseczka całe szczęście mam tylko 100km :) wyśle wam zdjęcia :-D

Hej dziewczyny,
Ja dzisiaj sie bycze od rana :P ale czekają mnie te zebrania potem wizyta co na mój ostatni tryb życia to prawdziwa "tyrada" [emoji13] wiec gromadzę siły:)

Zaraz obiadek pójdę robić:) znaczy odgrzać!

Milagros super, tez bym ruszyła sie gdzie ja taka powsinoga jestem, ale puki co ja uziemiona a mój korzysta, juz 5 dni go nie ma jeszcze 8... tylko bym nie rodziła jak go nie ma:)
Z Basia byliśmy nad morzem miesiąc przed porodem:) wiec zazdroszczę ci tego morza bardzo:)

Zdrówka dla wszystkich.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat ja Też się bardzo cieszę na ten wyjazd bo prócz krótkiego urlopu, byliśmy tylko jeden dzień nad morzem, oby pogoda nam dopisala żebyśmy skorzystali :-)

To masz urozmaicenie dziś od codzienności :-)

Marti od tygodnia jestem na czosnku i na całym tym zestawie. Patrzeć juz nie mogę ale plus taki ze po mleku z czosnkiem przestałam mieć zaparcia, wszytko leci ze mnie jak z kranu:-D

Princeseczka może to dobre ze powoli szyjka sie skaraca, ty masz troszkę termin do przodu to i łatwiejszy porod będzie, miejmy nadzieje ;-) ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry