reklama

Listopadowe mamy 2016

reklama
Joasia nasze tesciowe mogłyby podać sobie rękę hehehe :)
Ja bym jej coś odpowiedziała równie miłego :-)

Princeseczka ma sól używałam i trochę pomogło :-) tylko gorzej wcześniej w dłoniach :)

Jestem w 33 tc :-)

Dobry wieczór

u mnie weekend szybko minął więc tylko o sobie ;) pogoda się popsuła ale moje samopoczucie się przez to poprawiło bo chłodniej

nie wiem czy wiecie ale od jutra w lidlu ubranka niemowlęce jakby któraś była zainteresowana ;)

Emalka to sie wykupil:)

Joasia ona chyba na razie wygrywa w kategorii docinki. :)

Princeseczka meza po parafine ciekłą do apteki . grosze kosztuje. Taka starsza internistka mi kiedys polecila dla Julka sugerując ze te spraye to pic na wode i powiem ze krople wpuszczasz i super wszystko wyplywa, sobie tez uzywam.
A jesli boli to moze do laryngologa?

Jestem w 32. tygodniu ciąży <3

Milagros to jak jest kleisty katar to już chyba bliżej końca

Milia no teraz to fakt już mało czasu zostalo na szczęście więc pewnie zleci i dasz radę[emoji6]

Priinceseczka ja nic nie polecę Ci niestety bo się nie znam... ale życzę Ci żeby szybko przeszło...

Joasia ciekawa jestem ile teściowa robiła jak była w ciąży i jak ona tyła ehhh... grunt to olewac [emoji6]

Emalka to mąż odkupił "winy" [emoji6]

Joasia to ja w oczach Twojej teściowej to byłabym wielorybem hahah[emoji23] choć sama slucham na co dzien od bliskich podobne docinki ale mi to Lotto hehe[emoji6]

Dobranoc [emoji2]

34 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Aob mam nadzieję że już koniec, bo mi tak zakleja drogę między nosem a gardłem ze jak się odrywa to aż mnie cofa, blehhhh.

Kejti Dobrze ze napisałaś o parafinie, kupie jutro i spróbuje bo coś znów mi się zatkało od tego smarkania.

Ja to się dziś czuje jak maly hipcio, brzuch mi się tak stawia znowu plecy bolą na wysokości żeber, czuje w kościach końcówkę :-)

Jestem w 33 tc :-)

Gaga też mialam wspomnieć właśnie o Lidlu choć ja bodziaków mam dość. Ja pompony kupowalam bo nie mam jakoś nerwów ostatnio. Coś by mi nie wyszło a potem miałabym pretensje do siebie ze chciałam przyoszczedzic. Zapisalam się na pedicure bo samej ciężko a jakoś wyglądać chce choć stopy spuchniete. Jutro mam wizytę i obstawiamy z mezem wagę niuni.

Jestem w 34 tc, Tp 03.11 córcia

Hej:)
Ja sie przewidziałam w nocy i teraz nie mogę zasnąć:P Ale pewnie zaraz padnę. U nas tez sie w koncu ochłodziło a dziś nawet spadło trochę deszczu wiec nie musiałam trawnika podlewać [emoji39] a obiecałam mojemu ze będę dbała [emoji51]

Pronceseczka z uchem niestety nie ma żartów, zapalenia lubią wracać i lepiej skonsultować z lekarzem, laryngolog w razie czego tez przepłucze i wyczyści. Ja zawsze stosuje stara kamfore ale pomoc w ciąży nie jest wskazana z uwagi na właściwości rozszerzające naczynia. Wiec lepiej nie ryzykować i skonsultować zawsze z lekarzem i nie zwlekać by nie zrobił sie stan zapalny, bo potem juz antybiotyk. A dr Google wcale dobrym doradca nie jest.

Milagros, Kejti na chorobę nic nie jest lepsze jak wylezenie pod koldra i nie wychodzenie z domu nawet jak sie nie jest w ciąży a jak sie jest i leków zakaz to juz w ogóle. Wiec proponuje pozostanie w łóżkach kilka dni i porządne wygrzanie:)

Mamo4 sąsiadami sie nie przejmuj, każdy dziala wtedy kiedy moze, byle nie po 22:) Co do pomponów ja nie pomogę, bo
dwie lewe, do tego ja nie przepadam za zbieraczami kurzu [emoji6]

Joasia jakbym moja tesciowa słyszała, aczkolwiek ona ma docinki do swojego synka, niech by mi cos powiedziała (ja nie z tych chudych), moja jest psychiczna na tym punkcie, a sama w ogóle nie je. Ostatnio podaje obiad a ona ze jednego dnia ze zjadla drożdżówkę a innego ze zjadła juz jabłko, wiec jej powiedziałam ze to rzeczywiście pożywny obiad i ma tak przy Basi nie mowić bo ona sie ma prawidłowo rozwijać i jeść normalny obiad. A wiecie jak 6 latek wszystko podchwyci i wykorzysta. He he ale z moja to długa historia:P

To ide spróbować zasnąć :) znaczy nie ide bo leżę ale sie wyłączam [emoji38]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Milagros to dobrze Twoje kości Ci podpowiadają hehe [emoji6] ale ja też praktycznie z dnia na dzień zaczelam sie inaczej - gorzej czuć.. i nawet mój chyba zauważył że koniec już tuż tuż [emoji6]

Firana kciuki za wizytę[emoji6] ja dziś też mam po wydaje mi się że długiej przerwie...

Skrzat co to za wyobraźnia Ci się uruchamia[emoji14] udało się zasnąć?
Co do teściowej i obiadu... sama powinna wiedzieć że przy dzieciach trzeba ostrożnie.. Mam nadzieję Że ja bardziej się spisze w tej roli i synowa będzie chętnie do mnie wpadać [emoji2]

My wczoraj dość sporo zrobiliśmy ale ja niby nie robiłam nic ciężkiego a dziś zdycham[emoji19]

34 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry