Dziękuję za pochwały i pomysł na biznes

Może otworzę stronkę i będę robić na zamówienie zabawki dla dzieci

Jeszcze 2 lata temu malowałam bombki na choinkę, trochę sprzedałam, ale lepiej szły te robione na zamówienie. No zobaczymy
Mamo czwórki, na obrzęki, siniaki i takie tam kupiłam żel arnikowy - dostałam go na siniak po pobraniu krwi, ale myślę, że na różne upadki się też przydaje i z tego co pamiętam to on chłodzi. Jest w każdym razie bezpieczny.
Co do zgagi, to też mnie już nie męczy dzięki diecie cukrzycowej, więc może warto zastosować jakąś, aby jej nie mieć. Czasem jak zjem owoc zbyt późno wieczorem, to wtedy coś tam pali, ale słabiutko.
Linka, mnie jeszcze męczy kaszel, a na kaszel dobry jest napar z imbiru z miodem i cytryną do wypicia (trochę pali, ale miód łagodzi to wrażenie) oraz syrop z cebuli - domowe sposoby najlepsze. Położna mówiła, że warto też jeść czosnek (jak ktoś nie lubi to można sobie zetrzeć czosnek, ser i dodać do tego majonez i jeść jak pastę na kanapce) oraz najlepszym antybiotykiem jest syrop z czarnego bzu (nie robiłam, ale może spróbuję? chyba, że gdzieś można kupić)
Milagros, ja płukałam gardło i trochę piłam rumianek, kiedy już czułam, że mnie gardło boli, więc... myślę, że to normalne bezpieczne zioło - nie popadajmy w paranoję

Wczorajszy dzień mąż uznał za bardzo udany

Obiad w Dune Restauracja w Mielnie był cudowny - krem z groszku, rybka dorata na puree z kalafiora z pomidorkami koktajlowymi i rukolą - pychotka!! jeszcze wzięłam deser, ale prosiłam bez cukru i dostałam pyszne coś co nie powtórzę jak się nazywało, ale były to takie dwie zmrożone jogurtowe kostki z jakąś polewą cytrynową z borówkami i jeszcze startymi migdałami. Cukier w normie, więc jest super