• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Listopadowe mamy 2016

Sorki bo zdjęcie se zdjęcia..
Przez brzuch wszystkie, pierwsze 8t3 drugie dwa 8t6d.
Wstawie zaraz przez apke bo tu coś nie mogę..

Migduch w udanym cyklu co prawda twsty owu robilam ale to był miesiąc, w którym pistanowilam juz odpuścić po doświadczeniach i latach czekania na poprzednia ciaze.. I proszę..

Ostatnia edycja:
reklama
Lilith rozumiem ze wczesniej nie ma co isc bo przez brzuch moze nie byc widac? Mi do tej pory robili dowcipnie ale z powodu tamtej straty juz mam schizy i chyba bym chciala miec przez brzuch ale slyszalam, ze przez brzuch na poczatku moze nie byc widac....a dodam ze jestem szczupla, wiec to nie kwestia tluszczyku;)

Chyba się uda..

No u mnie na szpitalne najwcześniej tez kolo 30.03. Jakbym chciała na prywatne to juz za tydzień mogę ale to chyba nie warto..Nie wiem czy serce przez brzuch zobaczą a skoro już tyle czekam to wolę mieć pewność. Zobacze co jutro mi powie mój lekarz.

Kochana nie wiem właśnie.. Joasia chyba pisała, że miała w równym 8tc i widziała? Potwierdź proszę. U mnie napewno 3 dni po 8 było widać pieknie.

Ciekawe jak tam dziewczyny przed wizytami!

Gosie, ja mam tak na drugie imię haha.

Załączniki

• 1457963184269.jpg
    1457963184269.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 83
  • 1457963200806.jpg
    1457963200806.jpg
    25,9 KB · Wyświetleń: 85
  • 1457963214776.jpg
    1457963214776.jpg
    27,3 KB · Wyświetleń: 83
Lilith o kurcze super widac dzidzie! Dzieki za zdjecia, to moze ja teraz tez bede sie upierac przy usg brzusznym? Sama nie wiem....W sumie to mam troche metlik w glowie, czesc osob mowi ze usg zadne nie ma wplywu na malucha, czesc mowi ze kazde usg ma wplyw a to dowcipne to juz w ogole inwazyjne grzebanie i lepiej tego nie robic.... Wkurza mnie to,mze kazdy mowi co innego, a ze jestem po stracie to jestem podatna na te wszystkie dobre rady:/:(

Nie wiem co Ci doradzić.. Ja nie mam wyboru.. A widać w 8 superowo. Zawsze będą różne opinie..jak że sluchaniem serducha.. Ja od 9 tc dzień w dzień słuchałam, mam taki pidsluchiwacz jak położne i sami mówili, że jeśli ma mnie to uspokajać to mogę słuchać. Oczywiście nie non top, tylko ze bije.. I tak do ruchów.. Inaczej bym zwariowala..
A co to był za strach tak późno iść patrzeć..

Uciekam, czas na spacer i po core.
Kciuki zacisniete za wizytujace!!

Aaa ile mam pryszczy..jak nie ja..dzis odkrylam..trudno..i tak alergiczka jestem to ciagle cos gdzieś mam.. I test zrobilam..jrecha juz chyba grubsza być nie może :-)

Lilith dzieki za rady, musze to sobie pzetrawic i jeszcze poczytac;) A co do pryszczy to gdzies ktoras dziewczyna pisala ze mydlo z nanosrebrem pomaga, moze pomysl o czyms takim? Tylko sprawdz czy napewno bezpieczne w ciazy;)

Migduch ja też jestem po stracie i też boję się tego usg dowcipnego Ale jedyna szansa by tak szybko coś zobaczyć. :)

Co do poczecia, nasz kropek też był zrobiony na 1000%, w Walentynki[emoji14]A owulacje obstawiam na 16.02, z moich obserwacji. Obstawialam,że ten cykl będzie bezowocny bo później nie było już żadnego zbliżenia A jednak, jakiś był wytrwały i zaczekal :)

Edit: Migduch tak bym chciała zobaczyć serduszko, ale staram się nie nakręcić żeby później nie rozpaczac :)

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

Lilith A zdjęcia bomba! Pierwszy raz takie widzę i nie mogę się napatrzec :D

Wysłane z mojego G7-L01 przy użyciu Tapatalka

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry