reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Listopadowe mamy 2016

Milagros i jak sytuacja?
Ja jadę już koło 14-15 i tam trzeba swoje odsiedziec do 17-18 więc jak zwykle napisze późno[emoji6]

Linka ja z pępkiem też nie pomogę bo u nas octanisept wystarczył...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Dziewczyny trzymam kciuki za wasze szybkie rozpakowanie sie:):)
Ktg sie nie przejmuj, mi nawet w czasie porodu skurcze prawie sie nie rysują;) ważne co czujesz, jakie te bóle są :) moze teraz są nieregularne tak jak wczesniej u mnie, bo szyjka sie skraca:) a wtedy tylko sie cieszyć bo krócej wszystko zajmie jak juz ruszy na całego:) uszka do góry!!

Aob czekamy na wieści od Ciebie:):):):)

Ja zaraz zaczynam sie zbierać, wychodzimy do domku :):)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

U was tyle ludzi? Nasz oddział wyjątkowo spokojny.. sale puste nawet stoją !! A to sie na prawdę nieczęsto zdarza ;)

Linka tribiotyk pomoze 2 razy dziennie .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Dzieciaki oszalały:) ale wprowadzenie młody miał dobre, wiec chyba teraz z górki:):)
Zostawiłam go śpiącego mojej mamie, dzieciaki ogarnia maz, a ja mam chwile samotności w wc;)

Aob Ty juz pewnie po albo w trakcie ktg:)

hej hej :) zagladam tu od czasu do czasu ale wszystkich wiadomosci juz nie nadrobie .. trzymam kciuki za te jeszcze nie rozpakowane i te ktore maja nie przespane noce ;)
Milagros cos czuje ze ty bedziesz nastepna ;)
Ktoras z was pisala o rozwarciu..ja chodzilam z 2cm i nie czulam ze leci..z reszta, pozostalych 8 tez ;p..
co do zlotych rad to mi nie ma komu ich udzilac :) także .. robta co chceta :p
u mnie jest meeega :) tak dygalam i porodu i tego jak bedzie po..a tu i tu i tu bajka :) stary pomaga jak tylko moze,po powrocie do domu..okolo 17-18 robi doslownie wszystko:) jeszcze troche i pokończy swoje zlecenia wiec cala zime jestesmy w domku razem:) ,jestem w ciezkim szoku jak bardzo sie stara.. obiady dla mnie wg przepisow dla matek karmiacych, dziecka to juz jakbym nie miala:)tylko mama daj mleka od czasu do czasu slysze, a jak w nocy nie za bardzo chce wstawac to daje sciagniete:) , maly to doslownie aniołek..odpukać :) gdyby mi ktos powiedzial ze tak bedzie wygladalo zycie po porodzie to moglabym miec i blizniaki. ale wiem wiem ..jeszcze mlody da popalic :p narazie ciesze sie ze jest jak jest :) takze mama szczesliwa i wypoczeta :)

Iza dziś się zastanawiałam co tam u Was. Cieszę się ogromnie że macie się tak dobrze. Należy Wam się po tych wszystkich przejściach. [emoji6]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

reklama
Do góry