reklama

Listopadowe mamy 2016

Ja mam jeszcze lepiej ze spaniem. Wstaje z mężem ok 7 bo śpię bardzo lekko i wszystko mnie budzi. Wezmę eutyrox, potem coś przekąsze wypije. Włączam dzień dobry TVN kładę się na kanapie i śpię ze dwie godzinki jeszcze [emoji12]

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

reklama
R.wymyślił sobie oglądanie jakiegoś niby horroru, a sam sprawdza kartkówki. Na horror mi to narazie nie wygląda. Bardziej na jakiś psychiczny film, chyba że wszystko się okaże w ostatnie 20 minut.

Jestem w 39 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

Milia mój też był taki czerwony środowiskowa mówiła żeby się nie przejmować bo to pokrzywka noworodkowa i przejdzie samo ;) 5 syn i pierwszy raz słyszałam o czymś takim .. a ja na to ze czerwony nie zwracałam uwagi tylko na to ze sinieje wokoło ust

Aob wizyte u lekarza mam dopiero pod koniec listopada, maly mial wrodzone zapalenie pluc ,niewydolnosc oddechowa, zamartwice i dokomorowy krwotok 1 stopnia :( , ale mowia ze bedzie dobrze..
przez zoltaczke lezal dwa dni i 3 noce pod lampami :O , ale polowa z tego lezenia nic nie pomogla bo dali mi jakas prlowska lampe wrrrr jak zmienili na nowa to juz bylo lepiej
A o spaniu na brzuchu marzylam :D
moj tez byl czerwony na buzce i juz ok , tylko siniaki na powiekach jeszcze ma .. jakby ktos zobaczyl na ulicy to by powiedzieli ze patologia w domu :P

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry