Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
też mam nadzieje, że to się oczyszcza macica. u mnie też taki odcień brązu

czeonych plamień to bym nie przeżyła. pojechała bym od razu na pogotowie. Juz wariuje

To nie wariuj, ja kilka dni plamiłam i jak widzisz nadal się zdaża ... trzeba być dobrej myśli
''Inną przyczyną plamień we wczesnej ciąży jest pozbywanie się z organizmu resztek krwi. Do pewnego momentu może być potrzebna, aby chronić zarodek, a po jakimś czasie jest po prostu usuwana.''
Ja ostatnio to o 2 w nocy poszłam nogi golić. Bo stwierdziłam, że jak będę musiała pojechać do szpitala to muszę być ogarniętaNo wariatka ze mnie się robi
![]()
Wydaje mi się ze normalnie. Dupka dostałam właśnie na bóle brzucha i ze względu na pierwsza stratę. Ale jajniki dalej mnie bolą czasami Ale podobno to normalne staram się tam pocieszaćMilagros a jak sie czujesz po dupku? Ja go bralam ale rozregulowal mi cykl, zle sie czulam, bolal brzuch, wiec lekarz zamienil na lutke i teraz biore ja 2xdziennie setke, mam nadzieje ze to wystarczy![]()